reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
BHello u nas tez normalny dzis dzien wczoraj bardziej świętowali mieliśmy jak co roku dynię no i oczywiście cukierki dla dzieciaków ale bardzo mało było wiec cukierasow zostało dla mnie choć nie jest to akurat dobre dla mnie :)
Anastazi fajnie ze kolacja sie udała :)
Bluberry rzeczywiście coś w tym powiedzonku jest :)
U mnie zbliża sie juz końcówka @ i zaczynamy działania nad powiekszeniem rodziny :)

Ostatnia edycja:
To schowaj cukieraski gdzieś głęboko. Albo niech ktoś z rodziny je schowa i nie będziesz wiedzieć gdzie.. Ja tak często robiłam. Jak pokusa była silniejsza to kazałam mężowi gdzieś je schować i wtedy głowiłam sie i troiłam, ale nie ruszyłam, bo nie wiedziałam gdzie są.. :D

Anastazi super ze sie udalo :))
Ja leze w lozku i kgladam jakis film o gadajacym psie:) wjeczornych przytulanek nie bylo bo bdzuzek mnie bolal:( ale za to rano były xd

no to tak....mężulek wzial wczoraj wolne w pracy żeby ze mna posiedzieć bo tez miałam i chciał z tej okazji być ze mna :):):):):):):):):)bylam zaskoczona :):)

a co do reakcji...zrobiłam tak jak mowilam....najpierw kolacja-torcik urodzinowy-pierwszy prezencik-i drugi ze spioszkami i testem.....

jak otworzyl to test oczywiście wyleciał pierwszy na podloge, podniosl i z początku nie wiedział co to jest...otworzyl go hahaha i dalej nie wiedział dopiero jak przekrecil go na druga strone i zobaczyl dwie kreseczki to się zapytal: NAPRAWDE?????!!!!!!! zaczal się smiac i plakac jednocześnie....potem wzial śpioszki i już wogole nie mogl smiechu opanować hahaha:):):)

potem mnie przytulil i powiedział ze jutro bierze wolne zebysmy pobyli razem....:):):)no i to powod czemu wczoraj mnie nie było:):):)

a dzisiaj jak wychodzil do pracy to powiedział KOCHAM WAS:):):)
piękna reakcja :) super :)
Życzę spokojnego dnia :*

reklama
Hej kochane pisalam na grupie ale teraz pisze z tel bo wlasnie ruszylismy w droge...niestety zmiana planow u nas godz temu dostalam telefon od brata ze w nocy nasz dziadzia zmarl:( mial 89 lat karetka jak juz przyjechala bylo za pozno...wiekiem zrozumiale ale jako dziadka i czlowieka szkoda...mykam kochane pa

Do góry