reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
dziewczyny ja również życzę spokojnego weekendu no i żebyśmy mogły podziwiać w niedzielę same pozytywne testy ;)
Chyba z ciekawości wejdę z telefonu męża i luknę chociaż co u Was w tę niedzielę , oby była dla Was szczęśliwa ;)

ja wykąpana już jestem , mąż pichci w kuchni ciuchy już sobie uszykowałam na jutro żebym nie biegała jak poparzona od rana , o 7:30 pobudka , potem kawka , trzeba będzie się rozbudzić i zjeść śniadanko sycące bo mamy 3 cmentarze do obskoczenia , no i około 9 wyjazd , a nie wiem kiedy wrócimy dokładnie bo mąż mi dziś oznajmił ,że poniedziałek też ma wolny , normalnie w szoku jestem , w sumie on ma dużo zaległego urlopu bo nie brał jeszcze i teraz tak mu dają np jeden dzień w tygodniu wolny.
W każdym razie postaram się zaglądać do Was w miarę możliwości ;) a gdyby któraś miała troszkę czasu i chęci to prosiłabym o opiekę nad listą naszą w razie nowych staraczek no i chcę widzieć wysyp II :-):tak:

Kobietka22 powodzenia! i cieszcie się sobą w ten przedłużony dla was weekend :-)
ritta dla ciebie również milego i spokojnego weekendu ;-)
ewka29 fajny zwyczaj fajny tylko cała reklamówka cuksów mi poszła i jeeeszcze zabrakło :-D na drugi rok trzeba zaopatrzyć sie w wiecej bo zwyczaj powoli wchodzi do polski i już niedługo pewnie będzie taki szał jak walentynki :-D
ookatkaoo suuper efekt!!!

dziewczynki 3mam za was kciuki!!! i czekamy na dobre wieści :-) tak bardzo bym chciała żeby nam się w listopadzie udało..

Witam. Czasu malo na nadrabianie i pisanie. Troche podczytalam co u was ale ciezko was nadrobic :eek:. Trzymam kciuki za testujace. Ja zatestuje w pon lub wtorek chyba ze @ przyjdzie, co jest chyba bardziej prawdopodobne niestety. Wypocznijcie w ten przedluzony weekend!

Hej, Staraczki i Zafasolkowane! :-)

Trochę udało mi się nadrobić z czytaniem, co dziś pisałyście.

Spokojnego weekendu Wam życzę i trzymam kciuki za testujące w ten weekend!!

Witajcie staraczki i zafasolkowane ;)!

W ten dzień 1 listopada to "Dzień Wszystkich Świętych to dzień wspominania wszystkich zmarłych świętych Kościoła. To także dzień, w którym odwiedzamy groby naszych najbliższych oraz osób, które ceniliśmy."

Wiec wyciszenia, spokoju, spotkań z rodziną życzę Wam w ten dzień.
Powtórzę sie: uważajcie na siebie!

I oczywiście miłego długiego weekendu! :)
I aby pogoda była słoneczna! :)

Nie jestem Inis, ale wygrzebałam ciasteczko chińskie i zobaczcie co dziś mówi:

"Klejnot nie może być wypolerowany bez tarcia, tak jak i człowiek nie może być ulepszany bez prób."

Coś w tym jest. ;)

Kobietka22 - to tym bardziej przyjemnego długiegooo weekendu. :)
Trochę laby się przyda.

Katka - piękny efekt Wam wyszedł, jeszcze tak jak piszesz pare szczegółów i bedzie rewelacja. ;)

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i oczywiście za testujące w niedziele!!
Przesyłam wszystkim fluidki fasolkowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Anastazi - pisz kobieto jak tam Wasz wieczór dwa dni temu? Bo my tu wszystkie jak na szpilkach czekamy! ;*

Ściskam Was mocno!! :*

Ostatnia edycja:
no to tak....mężulek wzial wczoraj wolne w pracy żeby ze mna posiedzieć bo tez miałam i chciał z tej okazji być ze mna :):):):):):):):):)bylam zaskoczona :):)

a co do reakcji...zrobiłam tak jak mowilam....najpierw kolacja-torcik urodzinowy-pierwszy prezencik-i drugi ze spioszkami i testem.....

jak otworzyl to test oczywiście wyleciał pierwszy na podloge, podniosl i z początku nie wiedział co to jest...otworzyl go hahaha i dalej nie wiedział dopiero jak przekrecil go na druga strone i zobaczyl dwie kreseczki to się zapytal: NAPRAWDE?????!!!!!!! zaczal się smiac i plakac jednocześnie....potem wzial śpioszki i już wogole nie mogl smiechu opanować hahaha:):):)

potem mnie przytulil i powiedział ze jutro bierze wolne zebysmy pobyli razem....:):):)no i to powod czemu wczoraj mnie nie było:):):)

a dzisiaj jak wychodzil do pracy to powiedział KOCHAM WAS:):):)

reklama
Do góry