reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Hej dziewuszki. Powoli sie pakuje i jedziemy na weekend do rodzinki. Takze bede mniej aktywna ale postaram sie zagladac. W niedziele rano zajrze obowiazkowo :) Kciuki zaciskam za pozytywne testy.

reklama
Bubbles no kawka przepyszna:tak:
Czyli najlepiej cały cykl, dobra tak zrobię;-);-);-)
U nas nie chodzą ci od psikusów, taki amerykański zwyczaj, ale w sumie fajny, mógłby się przyjąc i u nas.

Dziewczyny ja już pisałam nie wiem czy pamiętacie , bez monitoringu cyklu tak na prawdę trudno określić dokładny dzień owulacji , te kalkulatory i kalendarze mogą być wsparciem , ale tak na prawdę to nawet pomiary temperatury czy ból owulacyjny nie musi oznaczać ,że ona wystąpiła na pewno w danym dniu , bo ja czasem mam ból jednodniowy , a któregoś cyklu przez 3 dni mnie bolało , z tego co mówi mój gin owulka występuje jak ból ustaje ,ale ja tam nie wiem , w sumie wystarczy ,że cykl się trochę wydłuży i już nie wiadomo kiedy owulacja , można też mieć krótszą drugą fazę i wtedy też wszystko się inaczej rozkłada.Najlepiej się kochać co dwa dni po prostu przez cały cykl , mi poprzednio nie wyszło bo mnie ta moja ósemka męczyła i nie miałam ochoty na sex w tym czasie.

To prawda Kobietka, tylko monitoring pozwoli sprawdzić jak się mają sprawy z owulacją i czy w ogóle występują. Pomiar temperatur i testy mogą przybliżyć nam dzień, w którym nastąpi, ale czy doszło, to już druga kwestia. Aż już jednym potwierdzeniem, że owulka wystąpiła jest po prostu ciąża :)

Witam w ten wieczór !
Przesyłam Wam mnóstwo fluidek fasolkowych *********

Mam mniejszą chwilkę, wiec do Was zaglądam! :)
Teraz nie zdąrze wszystkiego nadrobić, bo kochane dużo dziś naprodukowałyście, co było do przewidzenia. ;)

Tak ogólnie to..
Życzę wszystkim Wam udanego i spokojnego weekendu z Waszymi rodzinami.
Pamiętajmy, aby się nie spieszyć w te dni, ponieważ "gdy się człowiek spieszy, tam diabeł się cieszy".

Jutro postaram się nadrobić posty z dzisiaj tak dokładniej. ;)
Czuję się dobrze, a jutro dzwonię umówić sie na wizytę.

Trzymam kciuki za testujące w niedziele!! :) no i oczywiście, powitajcie nas na forum pięknymi dwiema kreskami!! ;)
A za resztę tez trzymam kciuki, aby staranka przynisły owocne efekty!

Ściskam Was mocno! :*

Hej wszystkim, mam chwilkę Nadusiek sie kąpie, mąż na siłowni, nie wiem skąd on ma tyle siły, od 6 do 4 w pracy wrócił i konczył zabudowe w małej pokoju(skonczył juz) i jeszcze poszedł na siłownie:szok:

Ja umyłam podłogi i posprzatałam i mam deski, te okna dały mi popalic...
A zabudowa u nadusi w pokoiku wygląda tak, sorry za jakoś bo z telefonu i za syf bo akurat sprzątałąm.... zabudowa jeszcze nie jest obrobiona kontownikami i pomalowana ale juz najgorsze za nami...wiem szafka pod akwariun wiesniacka ale tylko ona nam udzwigła taki cięzar i jeszcze małz dokładał posrodku 2 nogi.
20131031_193255.jpg

ps: nie wiem dlaczego wkleiło sie do góry nogami:baffled:

Załączniki

• 20131031_193255.jpg
    20131031_193255.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 44
Katka ale ładnie! I jakie fajne łóżeczko :) Podoba mi się! :tak:

Ja już spakowana, za 30min wyjeżdżamy na dłuższy weekend.
Jejku, trzymajcie &&& za niedzielę, wzięłam 2 testy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry