reklama
Adelo
Fanka BB :)
Dziewczyny ja już pisałam nie wiem czy pamiętacie , bez monitoringu cyklu tak na prawdę trudno określić dokładny dzień owulacji , te kalkulatory i kalendarze mogą być wsparciem , ale tak na prawdę to nawet pomiary temperatury czy ból owulacyjny nie musi oznaczać ,że ona wystąpiła na pewno w danym dniu , bo ja czasem mam ból jednodniowy , a któregoś cyklu przez 3 dni mnie bolało , z tego co mówi mój gin owulka występuje jak ból ustaje ,ale ja tam nie wiem , w sumie wystarczy ,że cykl się trochę wydłuży i już nie wiadomo kiedy owulacja , można też mieć krótszą drugą fazę i wtedy też wszystko się inaczej rozkłada.Najlepiej się kochać co dwa dni po prostu przez cały cykl , mi poprzednio nie wyszło bo mnie ta moja ósemka męczyła i nie miałam ochoty na sex w tym czasie.
To prawda Kobietka, tylko monitoring pozwoli sprawdzić jak się mają sprawy z owulacją i czy w ogóle występują. Pomiar temperatur i testy mogą przybliżyć nam dzień, w którym nastąpi, ale czy doszło, to już druga kwestia. Aż już jednym potwierdzeniem, że owulka wystąpiła jest po prostu ciąża
blueberrry
Szczęśliwa :)
Witam w ten wieczór !
Przesyłam Wam mnóstwo fluidek fasolkowych *********
Mam mniejszą chwilkę, wiec do Was zaglądam!
Teraz nie zdąrze wszystkiego nadrobić, bo kochane dużo dziś naprodukowałyście, co było do przewidzenia.
Tak ogólnie to..
Życzę wszystkim Wam udanego i spokojnego weekendu z Waszymi rodzinami.
Pamiętajmy, aby się nie spieszyć w te dni, ponieważ "gdy się człowiek spieszy, tam diabeł się cieszy".
Jutro postaram się nadrobić posty z dzisiaj tak dokładniej.
Czuję się dobrze, a jutro dzwonię umówić sie na wizytę.
Trzymam kciuki za testujące w niedziele!! no i oczywiście, powitajcie nas na forum pięknymi dwiema kreskami!!
A za resztę tez trzymam kciuki, aby staranka przynisły owocne efekty!
Ściskam Was mocno! :*
Przesyłam Wam mnóstwo fluidek fasolkowych *********
Mam mniejszą chwilkę, wiec do Was zaglądam!
Teraz nie zdąrze wszystkiego nadrobić, bo kochane dużo dziś naprodukowałyście, co było do przewidzenia.
Tak ogólnie to..
Życzę wszystkim Wam udanego i spokojnego weekendu z Waszymi rodzinami.
Pamiętajmy, aby się nie spieszyć w te dni, ponieważ "gdy się człowiek spieszy, tam diabeł się cieszy".
Jutro postaram się nadrobić posty z dzisiaj tak dokładniej.
Czuję się dobrze, a jutro dzwonię umówić sie na wizytę.
Trzymam kciuki za testujące w niedziele!! no i oczywiście, powitajcie nas na forum pięknymi dwiema kreskami!!
A za resztę tez trzymam kciuki, aby staranka przynisły owocne efekty!
Ściskam Was mocno! :*
ookatkaoo1993
Hej wszystkim, mam chwilkę Nadusiek sie kąpie, mąż na siłowni, nie wiem skąd on ma tyle siły, od 6 do 4 w pracy wrócił i konczył zabudowe w małej pokoju(skonczył juz) i jeszcze poszedł na siłownie
Ja umyłam podłogi i posprzatałam i mam deski, te okna dały mi popalic...
A zabudowa u nadusi w pokoiku wygląda tak, sorry za jakoś bo z telefonu i za syf bo akurat sprzątałąm.... zabudowa jeszcze nie jest obrobiona kontownikami i pomalowana ale juz najgorsze za nami...wiem szafka pod akwariun wiesniacka ale tylko ona nam udzwigła taki cięzar i jeszcze małz dokładał posrodku 2 nogi.
ps: nie wiem dlaczego wkleiło sie do góry nogami
Ja umyłam podłogi i posprzatałam i mam deski, te okna dały mi popalic...
A zabudowa u nadusi w pokoiku wygląda tak, sorry za jakoś bo z telefonu i za syf bo akurat sprzątałąm.... zabudowa jeszcze nie jest obrobiona kontownikami i pomalowana ale juz najgorsze za nami...wiem szafka pod akwariun wiesniacka ale tylko ona nam udzwigła taki cięzar i jeszcze małz dokładał posrodku 2 nogi.
ps: nie wiem dlaczego wkleiło sie do góry nogami
Załączniki
Fimka
Katka ale ładnie! I jakie fajne łóżeczko Podoba mi się!
Ja już spakowana, za 30min wyjeżdżamy na dłuższy weekend.
Jejku, trzymajcie &&& za niedzielę, wzięłam 2 testy.
Ostatnia edycja:
A
Anulka198424
Gość
Katka ale ładnie! I jakie fajne łóżeczko Podoba mi się!
Ty tez trzymaj
reklama
Fimka
Ty tez trzymaj
Anuleczko! Pewnie że będę kochana!
Choć jak dla mnie Ty to już pewniak!!