reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ada213 na szczęście żyjemy w kraju gdzie ginekologow jest mnóstwo.. a taki który robi wymówki w związku ze stanem cywilnym to nie lekarz.. ja uważam że lekarz powinien być przede wszystkim człowiekiem.. od osądzania innych łapki precz! :tak:
Sysiq witamy serdecznie - choć ja też tu dopiero od wczoraj ;-) ale dziewczyny są cudne więc szybko się zadomowisz :tak:

reklama
Ada - na ludzką zawiść nic nie poradzisz. Ja na przykład dość szybko zamieszkałam z Moim, co wywołało lawinę plotek. Były podejrzenia, że jestem w ciąży, że lecę na kasę (jaką kasę ja się pytam?!)... najlepszy był sąsiadki, która stwierdziła, że zaszłam z innym i teraz szukam 'tatusia' póki nie widać :-) Moja mama powiedziała jej, że zwyczajnie wyrzuciła mnie z domu bo za dużo internetu zużywałam :-D Z takich komentarzy to tylko się śmiać... na pewno nie przejmować kochana :tak:

No ja tez skończyłam tą górę prasowania, widzę Katka że, u ciebie tez pracowity dzień. Zaraz jadę po chłopaków do przedszkola, ale nie mogłam się opanowac żeby zobaczyc co tam u was.
Ada dobra decyzja, w sprawie zmiany gin, lekarz nie jest od tego aby oceniac ludzi. Nie przejmuj się. Co za różnica byc mężatką a nie, najważniejsza jest miłośc, i bycie szczęliwym, innym nic do tego.
kobietka ty znowu masz gości, często cię odwiedzają ale to chyba dobrze, ja np nie lubię sama siedziec w domu.
sysig witam cie serdecznie.

Ostatnia edycja:
Inis aż tyle bez ciasteczka?:sad: Musisz nam to w niedziele wynagrodzić pięknymi dwoma kreseczkami:tak:

Sysiq Witaj :)

Ja tam uważam, że czy ze ślubem czy bez ważne, że ludzie się kochają, papierek o niczym nie świadczy, a tym bardziej o tym czy się będzie kochać swoje dziecko czy nie.. A innymi ludźmi nie ma się co przejmować, bo niektórym to się nigdy nie dogodzi:no:

Moje kubki smakowe naprawde wariuja:/ spagetti tez slodkie:/ wspomne tylko ze to bolonskie hihi

Mij mnie chyba wyrzuci z domu jak tak dalej bede gotowac:)

reklama
Do góry