reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Katka teraz będą Cię pewnie jeszcze bardziej korciły jak masz je w domu, schowaj gdzieś głęboko w szafie i nie słuchaj ich jak będą do Ciebie wołały, żebyś je zrobiła :-D

A tak serio, to co do czułości to niektórym dziewczynom te czulsze nie wychodziły albo kreski były bledsze niż na tych z niższą czułością, więc nie wiem od czego to zależy :p

reklama
Ludzie sa okropni.podzielcie sie,prosze ze mna kawa.ciagle spac mi sie chce.ludnosc przyszla do mnie do sklepu i wszystko wykupila.przynajmniej dzis nie mialam takich nudnosci rano.musze zmienic styl odzywiania.

Cześć dziewczynki

Na chwile wpadam bo przed ty świętem latam jak mały odrzutowiec.

Niedługo do nas przyjedzie moja kuzynka z dziećmi to nie mam dużo czasu.
Ale musiałam tu zajrzeć:-D:tak:.

Karola- co ja widzę. Gratulacje kochana .Tak się cieszę:-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D. Teraz Ci życzę spokojnej i nudnej ciąży.Dałaś mi nadzieję ,że i my się doczekamy.

Witam nowe dziewczyny.

Anulka-podziwiam Twoją cierpliwość. I trzymam kciuki.

Bubblesgirl-ja tez mogę taką kawkę poprosić?Bardzo smakowicie wygląda.

Cześć dziewczynki

Na chwile wpadam bo przed ty świętem latam jak mały odrzutowiec.

Niedługo do nas przyjedzie moja kuzynka z dziećmi to nie mam dużo czasu.
Ale musiałam tu zajrzeć:-D:tak:.

Karola- co ja widzę. Gratulacje kochana .Tak się cieszę:-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D. Teraz Ci życzę spokojnej i nudnej ciąży.Dałaś mi nadzieję ,że i my się doczekamy.

Witam nowe dziewczyny.

Anulka-podziwiam Twoją cierpliwość. I trzymam kciuki.

Bubblesgirl-ja tez mogę taką kawkę poprosić?Bardzo smakowicie wygląda.

Fumaaa kochana a ty nie miałas miec @ wczoraj??:D Śmierdzi mi tu ciąża:)

reklama
Do góry