reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Hej przywitam sie i życzę udanego wieczoru, ja zmykam porozmawiam z męzem.
Dziewczyny alee nie wiem co sie dzieje dzis oim ciałem, Jak Anulka chyba ty kiedys pisałas ze masz wrazenie jakby ci macica spuchła... ja dzis mam to samo... i 2 razy miałam wrazenie ze czułam jak by cos tam pękło, ale tylko 2 razy? takie uczucie...
Bede z rańca:) nie wiem czy wytrzymam teraz do 10:(
Dobranoc wszystkim:)

Ps: Serdecznie witam nowe staraczki:)

Misia ja jestem w 34 dc a ty dopiero po owu...nie panikuj:)

Domka nie kupuj bo bedzie kusil hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
20131030_210300.jpg

Ritta nie ma problemu :tak:

Mam 28 lat, a to wykres z ostatniego cyklu, który mi się zakończył niestety @. Nie mam szczytu w sumie zaznaczonego, bo po współżyciu nie mogłam odróżnić śluzu od nasienia - nie mam jeszcze w tym wprawy. I nanoszę na wykres swoje określenia też ;-) szyjki nie sprawdzam.

Załączniki

• 20131030_210300.jpg
    20131030_210300.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 45
Jestem :)
Byłam po kosmetyczne zakupy. Wiadomo - wszystko się kończy na raz w babskiej kosmetyczce!
Kupiłam tusz, krem do twarzy, żel pod prysznic, masło do ciała i moją ulubioną odżywkę do włosów, która wystarcza na 6m-cy :-)
Słój 1l bardzo wydajna - Kallos Crema Al Latte za 11zł :D

No i pokłóciłam się z moim... Ech...

Anulka, ja też mam taki od wczoraj. A że boli mnie w plecach, to nawet dziś "spanikowałam" i zawiozłam do badania, bo się bałam, że może nerki, ale wszystko ok!!
Ja też czekam z Wami do 3.11.
W dole brzucha mnie ciągnie, boję się że na @... :-(

Kochana ja o krzyzu to juz mnie wspomne:/ jakbym miala kamien przy nim:/ katastrofa ciezki jak w 9 mc hihi
Ja tez mialam uczucie jakby ciagnal :) a noz widelec sie udalo??

Dzuewczyny mam problemy z koncentracja...sa chwile ze za chwile nie wiem o co biega:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Byłam po kosmetyczne zakupy. Wiadomo - wszystko się kończy na raz w babskiej kosmetyczce!
Kupiłam tusz, krem do twarzy, żel pod prysznic, masło do ciała i moją ulubioną odżywkę do włosów, która wystarcza na 6m-cy :-)

O to udane zakupy;-) a gdzie tą odżywke kupiłaś?

Witaj w klubie my jednak nie doszlismg do porozumienia... jutro napisze bk duzi pisania

reklama
Adelo wykres bardzo ladny, szkoda ze zakonczyl sie @. Owu wg mnie w 17 dc.

Fimka tez bylam na kosmetycznych zakupach. Wprawdzie kosmetykow nie kupilam ale kupilam stroj na basen dla mnie i corki ;)

Do góry