Anulka oby te wszystkie znaki oznaczały ciążę. To kiedy robisz test?
Ewka kiedy będziesz testować? Bo miałam to robić z tobą i katka i chce się dostosować;-)zakupić test i odliczać dni;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anulka oby te wszystkie znaki oznaczały ciążę. To kiedy robisz test?
Hej przywitam sie i życzę udanego wieczoru, ja zmykam porozmawiam z męzem.
Dziewczyny alee nie wiem co sie dzieje dzis oim ciałem, Jak Anulka chyba ty kiedys pisałas ze masz wrazenie jakby ci macica spuchła... ja dzis mam to samo... i 2 razy miałam wrazenie ze czułam jak by cos tam pękło, ale tylko 2 razy? takie uczucie...
Bede z rańca nie wiem czy wytrzymam teraz do 10
Dobranoc wszystkim
Ps: Serdecznie witam nowe staraczki
Anulka dlatego chce wiedziec kiedy będą testować to kupi dzien przed bo juz dzis mialam kupic i jutro robic ale sie powstrzymalam bo szkoda kasy bo raczej jeszcze by nie wyszedlMisia ja jestem w 34 dc a ty dopiero po owu...nie panikuj
Domka nie kupuj bo bedzie kusil hihi
Anulka, ja też mam taki od wczoraj. A że boli mnie w plecach, to nawet dziś "spanikowałam" i zawiozłam do badania, bo się bałam, że może nerki, ale wszystko ok!!Kobitki czy moze ktoras wie co oznacza metny mocz??
Anulka, ja też mam taki od wczoraj. A że boli mnie w plecach, to nawet dziś "spanikowałam" i zawiozłam do badania, bo się bałam, że może nerki, ale wszystko ok!!
Ja też czekam z Wami do 3.11.
W dole brzucha mnie ciągnie, boję się że na @... :-(
Jestem
Byłam po kosmetyczne zakupy. Wiadomo - wszystko się kończy na raz w babskiej kosmetyczce!
Kupiłam tusz, krem do twarzy, żel pod prysznic, masło do ciała i moją ulubioną odżywkę do włosów, która wystarcza na 6m-cy :-)
Słój 1l bardzo wydajna - Kallos Crema Al Latte za 11zł
No i pokłóciłam się z moim... Ech...
Jestem
Byłam po kosmetyczne zakupy. Wiadomo - wszystko się kończy na raz w babskiej kosmetyczce!
Kupiłam tusz, krem do twarzy, żel pod prysznic, masło do ciała i moją ulubioną odżywkę do włosów, która wystarcza na 6m-cy :-)
Słój 1l bardzo wydajna - Kallos Crema Al Latte za 11zł
No i pokłóciłam się z moim... Ech...