reklama
Adelo
Fanka BB :)
Adelo - witaj ja tez dolaczylam do dziewczyn po pierwszym nieudanym cyklu i bardzo się cieszę ze tu jestem. Ogromne wsparcie teraz kończę drugi i... zobaczymy
To będzie Wasza pierwsza dzidzia?
Tak staramy się o pierwszą dzidzię Ja w ogóle chciałabym mieć 3 jakbym tylko dała radę, tata się zawsze ze mnie śmiał, że będę miała mnogą.. kto wie ;-)
Jejku, wszystko to jest takie piękne te starania, ale wiem, że do czasu.. potem przychodzi frustracja i zniechęcenie, tak jak przy szukaniu pracy, której nie mogę znaleźć ostatnio, i właśnie po nich podjęliśmy decyzję z mężem, że nie ma co zwlekać mimo, że pracy nie mam. A miałam ostatnio 3 duże szanse na pracę i jednak się nie udało, choć wszystko na to wskazywało.. I chyba Ktoś nie chce, żebym pracowała teraz ;-) tylko czy z tego dzidzia akurat ma być.. hmmyy zobaczymy, żebym się tylko nie nakręcała jak z tą pracą.
karolq8
Anulka ja mialam metny mocz ( tak mi sie wydaje byl inny niz zawsze) kilka dni po spodziewanet @ ale jak wiesz nie dostalam. Niewiem czy to objaw ale infekcji nie bylo:-)
Adelo
Adelo - wpisałam Cię z terminem 24.11. bo obliczyłam 28dniowy cykl u Ciebie jeśli coś się nie zgadza lub chcesz żebym poprawiła to napisz ,a ja naniosę poprawki
Jak najbardziej jest ok, a czy dwa dni w tą czy w tamtą, to się okaże.. :-)
A
Anulka198424
Gość
Anulka ja mialam metny mocz ( tak mi sie wydaje byl inny niz zawsze) kilka dni po spodziewanet @ ale jak wiesz nie dostalam. Niewiem czy to objaw ale infekcji nie bylo:-)
Karolq dziekuje za odpowiedz
W koncu dopadlam sledzie w sklepie jadlam nad zleqem sioatra mojego to sie smiala na maksa a mi sie one normalnie w uatach rozplywaly
Dzisiejszy tekst tesciowej do mnie (byla na chwile) : "Ania cos ty mi podejrzanie wygladasz i ze chyba cos zmajstrowaliamy patrzac na mojego" upsss; ) hihi
A
Anulka198424
Gość
Anulka oby te wszystkie znaki oznaczały ciążę. To kiedy robisz test?
Nie bede sie spieszyc zrobie z inis 3.11 dobrze pamietam?? Tak sie wczoraj umawialysmy hihi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesć Adelo i Joaro.
Byłam z M w mieście po skrzynke na narzedzia hah ale kupil mi kwiatka bo mi sie te moje nie podobaja:-)
Zaczely mnie bolec piersi i wyszły zyłki,moze na okres a moze na co inne.. Nie wiem czy przed @ miałam żyłki... Okaże się przy teśćei...
Byłam z M w mieście po skrzynke na narzedzia hah ale kupil mi kwiatka bo mi sie te moje nie podobaja:-)
Zaczely mnie bolec piersi i wyszły zyłki,moze na okres a moze na co inne.. Nie wiem czy przed @ miałam żyłki... Okaże się przy teśćei...
ookatkaoo1993
Hej przywitam sie i życzę udanego wieczoru, ja zmykam porozmawiam z męzem.
Dziewczyny alee nie wiem co sie dzieje dzis oim ciałem, Jak Anulka chyba ty kiedys pisałas ze masz wrazenie jakby ci macica spuchła... ja dzis mam to samo... i 2 razy miałam wrazenie ze czułam jak by cos tam pękło, ale tylko 2 razy? takie uczucie...
Bede z rańca nie wiem czy wytrzymam teraz do 10
Dobranoc wszystkim
Ps: Serdecznie witam nowe staraczki
Dziewczyny alee nie wiem co sie dzieje dzis oim ciałem, Jak Anulka chyba ty kiedys pisałas ze masz wrazenie jakby ci macica spuchła... ja dzis mam to samo... i 2 razy miałam wrazenie ze czułam jak by cos tam pękło, ale tylko 2 razy? takie uczucie...
Bede z rańca nie wiem czy wytrzymam teraz do 10
Dobranoc wszystkim
Ps: Serdecznie witam nowe staraczki
reklama