reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Adelo - witaj :) ja tez dolaczylam do dziewczyn po pierwszym nieudanym cyklu i bardzo się cieszę ze tu jestem. Ogromne wsparcie :yes: teraz kończę drugi i... zobaczymy :)
To będzie Wasza pierwsza dzidzia?

Tak staramy się o pierwszą dzidzię :tak: Ja w ogóle chciałabym mieć 3 :-D jakbym tylko dała radę, tata się zawsze ze mnie śmiał, że będę miała mnogą.. kto wie ;-)

Jejku, wszystko to jest takie piękne te starania, ale wiem, że do czasu.. potem przychodzi frustracja i zniechęcenie, tak jak przy szukaniu pracy, której nie mogę znaleźć ostatnio, i właśnie po nich podjęliśmy decyzję z mężem, że nie ma co zwlekać mimo, że pracy nie mam. A miałam ostatnio 3 duże szanse na pracę i jednak się nie udało, choć wszystko na to wskazywało.. I chyba Ktoś nie chce, żebym pracowała teraz ;-) tylko czy z tego dzidzia akurat ma być.. hmmyy zobaczymy, żebym się tylko nie nakręcała jak z tą pracą.

Anulka ja mialam metny mocz ( tak mi sie wydaje byl inny niz zawsze) kilka dni po spodziewanet @ ale jak wiesz nie dostalam. Niewiem czy to objaw ale infekcji nie bylo:-)

Karolq dziekuje za odpowiedz:)

W koncu dopadlam sledzie w sklepie jadlam nad zleqem sioatra mojego to sie smiala na maksa a mi sie one normalnie w uatach rozplywaly:)
Dzisiejszy tekst tesciowej do mnie (byla na chwile) : "Ania cos ty mi podejrzanie wygladasz i ze chyba cos zmajstrowaliamy patrzac na mojego" upsss; ) hihi

Czesć Adelo i Joaro.

Byłam z M w mieście po skrzynke na narzedzia hah ale kupil mi kwiatka bo mi sie te moje nie podobaja:-)

Zaczely mnie bolec piersi i wyszły zyłki,moze na okres a moze na co inne.. Nie wiem czy przed @ miałam żyłki... Okaże się przy teśćei...

Hej przywitam sie i życzę udanego wieczoru, ja zmykam porozmawiam z męzem.
Dziewczyny alee nie wiem co sie dzieje dzis oim ciałem, Jak Anulka chyba ty kiedys pisałas ze masz wrazenie jakby ci macica spuchła... ja dzis mam to samo... i 2 razy miałam wrazenie ze czułam jak by cos tam pękło, ale tylko 2 razy? takie uczucie...
Bede z rańca:) nie wiem czy wytrzymam teraz do 10:(
Dobranoc wszystkim:)

Ps: Serdecznie witam nowe staraczki:)

reklama
Do góry