reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Magda gratuluje;) od rana wyczekuje tych kreseczek;) mi ten(bobotest) test nie wyszedl a po 5 minutach zrobilam pink test nie z porannego moczu (bo pierwszy test byl z porannego) i byla grubsza kreska i ciemniejsza;)
Ale wazne ze kreska jest a nawet i 2;) wiec wielkie gratulacje;)

Czesc:) wlasnie dzisiaj zaczynam 1 dc i od dzisiaj biore wiesiolka :) to sie gdzies zapisuje czy mam podac teraz kiedy malpa ma przyjsc? I mnie zapiszecie?

Kochane co do klotni.. Ja wiem doskonale ze ciezko jest pierwszej przeprosic tym bardziej jak sie wie ze ma sie racje ale jakos trzeba zagryzc zeby i porozmawiac. Kiedys kroras z was napisala slowa ktore bardzo mi utkwily i spodobaly: kazda minuta smutku zabiera nam minute radosci. Caly czas te slowa chodza mi po glowie. Takze glowki do gory i usmiech na twarzy:)

Dziewczyny, szczególnie kobietka22, mam taką małą sugestię, a w zasadzie propozycję... nie wiem na ile to jest wykonalne ale co powiecie na to, żeby lista staraczek była aktualizowania w pierwszym poście? Zamiast wklejać ją tutaj, na stronach które szybko giną (bo produkcja idzie nam błyskawicznie) :) to przy każdej zmianie kasować poprzednią z pierwszego posta i zastąpić ją nową, aktualną. Nam byłoby dużo łatwiej ją znaleźć (po prostu kliknąć pierwszą stronę) a i dla Ciebie kobietka chyba byłoby prościej niż szukać po postach. Czasem jest ciężko odnaleźć...
Jak sądzicie kochane? Da się tak zrobić? :yes:

reklama
Do góry