reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Blue - nie będę mogla bo cały czas z rodzina, warunki troche polowe bo sporo familii przyjedzie i zwyczajnie byłoby to krepujace.

Wiem, że za wcześnie... to może po prostu poczekam do wtorku, trudno. Ale tak chciałabym już wiedzieć... szczególnie ze humor mam nadal podly.

Blueberry wez sie rozluznij jak tu mysli tylko wokol jednego kraza;)

Beatka jak tsh wychodzi niedobre to bada sie wlasnie ft3 i ft4

Katka aha to moze jednak dzisiaj musisz dzialac;)

Ostatnia edycja:
Blue - nie będę mogla bo cały czas z rodzina, warunki troche polowe bo sporo familii przyjedzie i zwyczajnie byłoby to krepujace.

Wiem, że za wcześnie... to może po prostu poczekam do wtorku, trudno. Ale tak chciałabym już wiedzieć... szczególnie ze humor mam nadal podly.

Inis - Plan A - a może przemyć jakoś test do kibelka.. Zrób go po cichu w ten dzien co powinnas. I jak bedzie juz po, zamaskuj jakoś test, przemyć go w bezpieczne miejsce, i udawaj jak by nigdy nic..

Plan B - A jak ten plan uważasz ze nie wyjdzie, a wyjdzie klapa i galimatias, to lepiej poczekaj do wtorku. Po co masz zrobic za wcześnie i jak nie wyjdzie to sie zesmucic, ze jeszcze nie wyszedł ?

Wytrzymasz kochana to jakoś, albo zakombinujesz i plan A się powiedzie.

Bądź dobrej myśli! ;)

reklama
Blueberry wez sie rozluznij jak tu mysli tylko wokol jednego kraza;)

Rozumiem Cię doskonale, ale może spróbuj sie chodź trochę rozluźnić, i czerpać przyjemność z przytulanek..
To też pomaga. Bo wtedy nie jesteś taka spięta.. Mi pomogło np. Co ma być to niech bedzie, niech sie stanie.. A teraz czas na miłe zakończenie dnia.
Cieszcie się sobą bez nacisku. :)

Do góry