reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ritta i jak wyjdzie pozytywny to tego dnia trzeba sie starac? Najlepiej codziennie?

Tak, tego dnia najlepiej działać bo owulacja powinna nastąpić po 24-36 h. Mi lekarz zalecił działać co drugi dzień bo plemniki i tak żyją dłużej więc poczekają ;) Ale niektóre staraczki działają codziennie. U mnie wyszło jak wyszło bo m. wyjeżdżał w delegację.

Ostatnia edycja:
U mnie codziennie lecą przytulanki, zobaczymy jaki będzie efekt :) czasem ciężko się powstrzymac :yes: a z drugiej strony nie musimy ovu wypatrywac bo i tak i tak... :)

Słuchajcie ja chyba zrobie tescior w czwartek o ile przyjda już z allegro. Wiem ze za wcześnie ale potem już do wtorku nie będę miała możliwości :(

Hej:D
Ogarnełam troche w domu.... ale strasznie zle sie czuje... mdli mnie... wymiotowalam juz.... głowa boli, podbrzusze tez:)
ale teraz kurdeeee czuje to "w moczu" ze sie udało:):)

U mnie codziennie lecą przytulanki, zobaczymy jaki będzie efekt :) czasem ciężko się powstrzymac :yes: a z drugiej strony nie musimy ovu wypatrywac bo i tak i tak... :)

Słuchajcie ja chyba zrobie tescior w czwartek o ile przyjda już z allegro. Wiem ze za wcześnie ale potem już do wtorku nie będę miała możliwości :(

A czemu do wtorku nie będziesz miec możliwości? Przypomnij mi, bo pamięć szwankuje..
A w czwartek może być za wcześnie kochana..

Witam ponownie mało pisze bo mam takiego doła ze aż mi głowa pęka byłam u nowego endo i lipa spławił mnie bo wynik nie jest zły mam przyjsc za 3miesiace bo tak sie przychodzi z wynikami co pół roku a moj wynik ma 3 miechy masakra a jak chce miec dziecko to mam isc do ginekologa a nie do endo myslałam ze rozniese temu dziadowi gabinet ****ny pryk mysli ze jest lekarzem to wie wszystko nie wiem co juz mam robic musze sama zrobic prywatnie wyniki usg itd bo inaczej nic z tego nie bedzie.Musze chyba cos dzis łyknąc bo zwarijuje:angry:

Witam ponownie mało pisze bo mam takiego doła ze aż mi głowa pęka byłam u nowego endo i lipa spławił mnie bo wynik nie jest zły mam przyjsc za 3miesiace bo tak sie przychodzi z wynikami co pół roku a moj wynik ma 3 miechy masakra a jak chce miec dziecko to mam isc do ginekologa a nie do endo myslałam ze rozniese temu dziadowi gabinet ****ny pryk mysli ze jest lekarzem to wie wszystko nie wiem co juz mam robic musze sama zrobic prywatnie wyniki usg itd bo inaczej nic z tego nie bedzie.Musze chyba cos dzis łyknąc bo zwarijuje:angry:

A możesz przypomnieć jakie masz wyniki ?

reklama
Do góry