reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ej lasencje zaczyna mnie pobolewac prawy cyc od pachy i dolem jak dotkne ale nadal sa lejace (nie nabrzmiale)...
Gdzies tam w poswiadomosci cos mi mowi ze chyba jednak sie udalo...jakas godz temu mialam klucie jajnika lewego...i caly czas mam uczucie jakbym tam mokro miala...zapach przyjemniejszy tyle sie ciesze bo ostatnie dni to katastrofa byla:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka to by bylo super!!:) trzymam kciukasy.

A w ogole to powiem Wam ze uzalezniam sie od BB.;) Niedlugo bedziecie mialy mnie dosc i powiecie przestan babo juz gadac;)

Inis ja też bym chyba nie wytrzymała i zrobiła jakoś po kryjomu, ale z drugiej strony jak jest za wcześnie i test nie wyjdzie to sobie humor popsujesz.
Anias2 ja zawsze czułam, ale jak zaczęliśmy się starac to nagle cykle nieregularne a teraz jeszcze nic nie czuję:-(

Ej lasencje zaczyna mnie pobolewac prawy cyc od pachy i dolem jak dotkne ale nadal sa lejace (nie nabrzmiale)...
Gdzies tam w poswiadomosci cos mi mowi ze chyba jednak sie udalo...jakas godz temu mialam klucie jajnika lewego...i caly czas mam uczucie jakbym tam mokro miala...zapach przyjemniejszy tyle sie ciesze bo ostatnie dni to katastrofa byla:/

Mnie tez (.)(.) od pach zaczęły bolec, i nie były wcale nabrzmiałe jak na okres..
Anulka a widzisz jakieś żyłki, albo siateczkę z żyłek? Bo mi właśnie to dało do myślenia tez jak je zauważyłam.

Jajniki mnie tez zakuwały co jakiś czas plus to "mokro"..

Anulka oj bardzo trzymam &&! Ja sie juz doczekać nie mogę jak napiszesz: Halo, jestem zafasolkowana.
Tak jak opisujesz swoje obiawy i samopoczucie to mogła bym napisac, że się udało, ale póki Ty tego sama nie stwierdzisz na 100 to ja trzymam buzie na kłódkę i kciuki &&!

reklama
Do góry