reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

blue nie smuć się. Twoja mam po prostu taki ma charakter, nie potrafi ekspresyjnie okazywać uczuć i emocji, ale to nie oznacza że się nie cieszy. A dopytuje bo się martwi. Niektórzy tak okazują troskę. Zobaczysz jak już będzie wnuk/wnuczka to oszaleje:tak:

isin tak, dobrze że temperatura wzrosła ale mam kompletny zamęt. Piątkowa beta wykluczyła ciąże a dziś jest 14 dzień po owulacji a zawsze @ była po 12-13 dniach. Już zastanawiam się nad innymi powodami spóźniającej się @. Może stres :baffled:

reklama
Zauważyłam, że mamy nową koleżankę. mariaa jeśli chcesz do nas dołączyć napisz coś o sobie.
Ja już trochę napisałam ;-)ale ginę pomiędzy Waszymi postami. :wink:

Ritta, jest wzrost temp. - jest szansa!!!

Anulka, czekaj więc z następnym testem jeszcze te 4 dni, skoro u Ciebie taka "prawidłowość". Ja też co cykl nogami przebieram i mam ochotę testować tydzień przed. Ale jest na to prosta metoda - zapisujcie sobie, ile w tych staraniach już wydałyście na testy. To szybko głowę studzi. ;-)Ja tam wierzę, że Cię przeczucia nie zawodzą!

Ostatnia edycja:
Ritta obie dodajemy emocji temu watkowi hihi

Mariaa wczoraj minal mi termin...a co do testowania to dziewczyny mnie skusily:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Inis czyli jednak Twój facet choć troszkę Cie rozśmieszył. :) wiec udało mu się mimo ze napisał tak banalnego SMS.
Mój tez z takich ;D

Dokładnie. Czasami chciałabym zwykłej wiary i tej radości w jej oku..
Czasami cxuję sie jak taki mały człowieczek.. I nie raz z nią o tym rozmawiałam, ale rezultat był inny niż zamierzany. Wiec akceptuje to tak jak jest i staram sie w jakimś stopniu do tego przyzwyczaić, chodź jest ciezko..

Anulka - &&. Czas pokaże. Niech @ nie przychodzi, a fasolka sobie żartów nie robi :) hihi

mariaa przepraszam Cię ! Już sobie Ciebie przypomniałam. Myślałam, że to ktoś nowy, nie często zaglądasz;-)

Ciekawa porada dnia z ovufriend

Dbaj o dziąsła, a najlepiej wybierz się do stomatologa na sprawdzenie ich kondycji. Bakterie spowodowane infekcją dziąseł mogą wędrować w obiegu krwi i zaburzać gospodarkę hormonalną Twojego organizmu, negatywnie wpływając na Twoją płodność i zdolność do zajścia w ciążę.

Macie racje dziewczyny. Nie będę sie znów zastanawiać dlaczego tak jest i dołować ..
Ja wiem ze ona mnie kocha, tylko to takie takie ciężkie dla serca, kiedy Ty masz otwarte serce dla każdego i z każdej pozytywnej wiadomości, obojętnie jaka by nie była sie cieszysz to jest to ze ona jest inna, inna niż ja w okazywaniu uczyć. Kocha na swój sposób.

Ritta - a czy przez stres rośnie tempka?
Póki nie ma @ jest nadzieja.

Anulka - i tu sie z Tobą zgodzę!
Trzymacie w napieńciu! :)

reklama
Moja mama nie raz mi powtarzała, że powinnam sie skupic na małym, kolejne dziecko może poczekać, on jest najważniejszy. No i tobedzie jej najukochanszy wnusio, zadnego takpozniej kochacf nie bedzie. Bo on taki "pokrzywdzony przez zycie". Nienawidze tego jej gadania

Amaliee przepraszam, a mogła bym zapytać czemu twoja mama mówi "pokrzywdzony przez zycie?"

Do góry