reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

blue stres może opóźnić @ a do @ tempka nie spadnie.

Przepraszam Ritta. Wszystko mi sie miesza juz. Tu czytam, tu jem, tu sikam, tu walczę ze zgagą i nawet sie nie zastanowiłam.
Przecież racja przed @ nie spada tempka.. :) głuptak ze mnie :D
(A czy ja dobrze kojarzę, ze temp może spaść kiedy dochodzi do zagnieżdżenia, a potem znów wzrasta, czy to moje takie fanaberie) :)

Mariaa - u nas tez ta miłość jest skomplikowana, i tez sie cieszę ze ją mam bo obojętnie jaka by nie była to ja bardzo mocno kocham. Mimo ze są zgrzyty - (cyklony, tsunami, sztormy)

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnio sporo pisałam czym sie zajmuje. W skrócie, pracuje dorywczo. Pomagam mojej koleżance w jej firmie która jest dekoratorką wnętrz. Pomagam jej w projektach, wyborze materiałów, kolorów itp.

Jeszcze nie. Ze pracuje dorywczo, na umowę zlecenie, nie mam jakiś trudnosci. Moja praca tez nie wymaga, aż takiego wysiłku. Jak dam radę to popracuje do 6-7 miesiąca.. Jak pójdę do lekarza to poinformuje koleżankę o tym i jakoś to będzie.
I w sumie nie zastanawiałam sie jeszcze nad tym wszystkim. Muszę trochę poukładać to wszystko w głowie.
A Ty ?

tak pamietam czytałam to:)
a umowe masZ?

blue.....ja mam zamiar jak najszybciej jak się da....mam dosyć ciezka prace zresztą pisałam jak to wygladalo...ale jak pojde do lekarza to dowiem się kiedy najwcześniej będę mogla isc....

amaliee no dla mnie to było naprawdę głupie.....zwłaszcza ze chodzi o dziecko....nie o kogos dorosłego...dziecko niczym nie zawinilo...

Przepraszam Ritta. Wszystko mi sie miesza juz. Tu czytam, tu jem, tu sikam, tu walczę ze zgagą i nawet sie nie zastanowiłam.
Przecież racja przed @ nie spada tempka.. :) głuptak ze mnie :D
(A czy ja dobrze kojarzę, ze temp może spaść kiedy dochodzi do zagnieżdżenia, a potem znów wzrasta, czy to moje takie fanaberie) :)

Tak, ale jest to delikatny spadek. Jak będzie @ to temperatura spadnie do podstawowej czyli u mnie ok 36,4

FIMKA no wlasnie kompletnie zadnych objawow...ani na @ ani na ciaze....cycki nie bola...no nic...jedyne co dzisiaj to zauwazylam ze sluz mam taki białawy....

to jeszcze mam nadzieję. Ja póki co nie mam już żadnych objawów... :(
Przed @ max. 1 dzień boli mnie b. brzuch. Albo kilka godzin przed.
A tak to nic. Więc może, może...

Wiecie co bym chciała? Żeby cały nasz wątek, tak jak teraz tu stoimy na liście, przerodził się we wspólny ciężarówkowy wątek :yes: Wiadomo, że każda będzie też siedzieć na lipcówkach, sierpniówkach i dalej ale fajnie by było, żebyśmy wszystkie zafasolkowały i zostały 'razem' tu u nas :) Naprawdę świetnie mi się z Wami pisze, jesteście nieocenione! Potraficie pocieszyć, przystopować, zachęcić, zmotywować... Dziękuję :) Cieszę się, że do Was trafiłam i zdecydowałam się pisać. Nigdy wcześniej nie udzielałam się na forum a teraz widzę, że staraczki od jesieni 2013 są strzałem w dziesiątkę :yes: :-)

Ookatkaoo - tak kochana Umowa Zlecenie. :)

Anastazi - kochana idź i dowiaduj się.
Najlepiej jak najszybciej, co będziesz spokojniejsza.. Bo to co pisałaś tam gdzie pracujesz cos mi podpada..
Trzymam kciuki za szybkie zwolnienie.

Ritta, i teraz ja wszystko rozumiem.
Ale i tak nadzieja jest.

Fimka - nadzieja jest zawsze kiedy @ sie nie pojawiła ;) wiec uśmiechnij sie!

Anulka - jak sie czujesz?

Inis - bo to było nam pisane :) kochana! :) aby być tu gdzie jesteśmy. Wszystkie staraczki i ciężaróweczki dają kopa z energią! :*

Ostatnia edycja:
to jeszcze mam nadzieję. Ja póki co nie mam już żadnych objawów... :(
Przed @ max. 1 dzień boli mnie b. brzuch. Albo kilka godzin przed.
A tak to nic. Więc może, może...

mnie tez zawsze tydzień przed @@@ cycki bolały a teraz nic.......i nawet pisałam tu ze jestem trochę zdezorientowana bo nie mam zadnych objawow...wiec trzymam kciuki:):)

reklama
inis...ja tez bym chciała tu zostać...raz ze już się poznalysmy...wiemy co nas trapi i wogole...znamy się....

Kobietki, musimy tu zostać, dawać powera innym staraczkom i wspierać sie na wzajem!
To ze ja uruchomiłam wątek Lipcówki 2014 to nie znaczy, ze tam sie przenoszę, a tu Was zostawiam.
Bo chodź byście mnie wyrzucały to ja rekami i nogami sie zapieraam! :) hehe

Do góry