reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie, nareszcie mamy super pogodę:tak:

Dzisiaj dostałam @ hura;-)a tak się bałam po tej chorobie. Także zaczynamy oficjalnie starania:tak::tak: Kto startuje ze mną??

Co tu taka cisza? co u was?

reklama
Witajcie :-)

Ja już jestem po USG genetycznym. Z dzidziusiem wszystko w porządku :-) Niskie prawdopodobieństwo chorób genetycznych. Ma ponad 7cm, ale nie wiadomo jakiej jest płci :-)

Bella
co tam u Ciebie, wszystko w porządku? Mogę już gratulować? :-)

A co się stało z Anulką, naprawdę poroniła? :szok:

Wszystkiego najlepszego dla tych z Was, które mają już dzieci, a dla reszty szybkiego zafasolkowania :-)

Kwiatuszku bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko ok i jest zdrowa, to najważniejsze :tak:
Bella odezwij się?? co u Ciebie ??
Aschlee czytałam na wątku staraczek 2014, że dalej walczysz.. także dołączam do was chyba do tego wątku, ostatnio tu cisza a tam luźniej się zrobiło;-)

Witajcie dziewczyny

Wizytę mam jutro rano o 8/, mam mega stresa, płaczę i w ogóle boję się jak cholera, miałam dziś troszkę beżowego śluzu, i niteczki krwi w śluzie:-(
kwiatuszku także jak widzisz, lepiej jeszcze poczekaj z gratulacjami:-(

Tak bardzo się boję :-(nastawiam się na najgorsze, niestety.

Kasia no niestety musze walczyc dalej...nie ma innego wyjscia. Super to zapraszam na watek :tak:

KasiaJ82 trzymam kciuki za dwie kreseczki.

Bella myśl pozytywnie i postaraj się nie denerwować, bo to dzidziusiowi nie pomaga. Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze. Może trzeba brać luteinę lub dupka. Obyś jutro przyniosła same dobre wieści :-)

Aschlee25 dobrze, że się nie poddajesz. Owocnego cyklu :-)

Przesyłam Wam moc wirusków :-)

Jestem po wizycie, ciąża jest, ale obok ciąży zrobił się mały krwiaczek, mam przyjśc na kolejne usg za tydzień, dostałam duphaston i czekamy, jeszcze tydzień nerwówki, wtedy już musi byc widac tętno.

Wszystko będzie dobrze.. grunt to pozytywne myślenie :)
/u nas narazie wszystko w porządku, od dzisiaj leniu****e już w domu do rozwiązania - mam nadzieję, że nie zwariuje...ale dla dzidziusia wszystko.

reklama
Bellaa tak niekiedy bywa. Myśl pozytywnie i dużo leż, odpoczywaj i na pewno wszystko będzie dobrze. :tak:

Olushia ciesze się, że u Was wszystko dobrze :-) Korzystaj z odpoczynku i ciesz się nim puki możesz :-)

Do góry