reklama
Kwiatuszek.
Początkująca w BB
Witajcie :-)
Ja już jestem po USG genetycznym. Z dzidziusiem wszystko w porządku :-) Niskie prawdopodobieństwo chorób genetycznych. Ma ponad 7cm, ale nie wiadomo jakiej jest płci :-)
Bella co tam u Ciebie, wszystko w porządku? Mogę już gratulować? :-)
A co się stało z Anulką, naprawdę poroniła?
Wszystkiego najlepszego dla tych z Was, które mają już dzieci, a dla reszty szybkiego zafasolkowania :-)
Ja już jestem po USG genetycznym. Z dzidziusiem wszystko w porządku :-) Niskie prawdopodobieństwo chorób genetycznych. Ma ponad 7cm, ale nie wiadomo jakiej jest płci :-)
Bella co tam u Ciebie, wszystko w porządku? Mogę już gratulować? :-)
A co się stało z Anulką, naprawdę poroniła?
Wszystkiego najlepszego dla tych z Was, które mają już dzieci, a dla reszty szybkiego zafasolkowania :-)
Kwiatuszku bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko ok i jest zdrowa, to najważniejsze
Bella odezwij się?? co u Ciebie ??
Aschlee czytałam na wątku staraczek 2014, że dalej walczysz.. także dołączam do was chyba do tego wątku, ostatnio tu cisza a tam luźniej się zrobiło;-)
Bella odezwij się?? co u Ciebie ??
Aschlee czytałam na wątku staraczek 2014, że dalej walczysz.. także dołączam do was chyba do tego wątku, ostatnio tu cisza a tam luźniej się zrobiło;-)
Bellaa
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny
Wizytę mam jutro rano o 8/, mam mega stresa, płaczę i w ogóle boję się jak cholera, miałam dziś troszkę beżowego śluzu, i niteczki krwi w śluzie:-(
kwiatuszku także jak widzisz, lepiej jeszcze poczekaj z gratulacjami:-(
Tak bardzo się boję :-(nastawiam się na najgorsze, niestety.
Wizytę mam jutro rano o 8/, mam mega stresa, płaczę i w ogóle boję się jak cholera, miałam dziś troszkę beżowego śluzu, i niteczki krwi w śluzie:-(
kwiatuszku także jak widzisz, lepiej jeszcze poczekaj z gratulacjami:-(
Tak bardzo się boję :-(nastawiam się na najgorsze, niestety.
karolq8
Fanka BB :)
Bella trzymam kciuki! Czekam na wiesci!
Kwiatuszek.
Początkująca w BB
KasiaJ82 trzymam kciuki za dwie kreseczki.
Bella myśl pozytywnie i postaraj się nie denerwować, bo to dzidziusiowi nie pomaga. Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze. Może trzeba brać luteinę lub dupka. Obyś jutro przyniosła same dobre wieści :-)
Aschlee25 dobrze, że się nie poddajesz. Owocnego cyklu :-)
Przesyłam Wam moc wirusków :-)
Bella myśl pozytywnie i postaraj się nie denerwować, bo to dzidziusiowi nie pomaga. Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze. Może trzeba brać luteinę lub dupka. Obyś jutro przyniosła same dobre wieści :-)
Aschlee25 dobrze, że się nie poddajesz. Owocnego cyklu :-)
Przesyłam Wam moc wirusków :-)
reklama
Kwiatuszek.
Początkująca w BB
Bellaa tak niekiedy bywa. Myśl pozytywnie i dużo leż, odpoczywaj i na pewno wszystko będzie dobrze.
Olushia ciesze się, że u Was wszystko dobrze :-) Korzystaj z odpoczynku i ciesz się nim puki możesz :-)
Olushia ciesze się, że u Was wszystko dobrze :-) Korzystaj z odpoczynku i ciesz się nim puki możesz :-)