reklama
P
paulamc
Gość
Bella rozpoczęliśmy starania od nowa raz się żyje pragne dziecka boję się ze nigdy nie przytule swojego maleństwa dwa poronienia to o dwa za dużo. okresu nie mam czekam z testowaniem kilka dni oby się udało jak się czujesz?
Bella cieszę się, że z dzidzią ok. Wszystko bedzie dobrzeWypoczywaj
paulamc do dzieła!! myślę, że tym razem się uda:-)
Domka jak się czujesz? brzuszek rośnie?
beata w takim razie tak jak ja startujesz:-)
Ja teraz częściej jestem w wątku starania od wiosny 2014;-)
paulamc do dzieła!! myślę, że tym razem się uda:-)
Domka jak się czujesz? brzuszek rośnie?
beata w takim razie tak jak ja startujesz:-)
Ja teraz częściej jestem w wątku starania od wiosny 2014;-)
MonaG1985
Fanka BB :)
witam
dawno mnie tutaj nie było :0
ładnie wasze suwaczki idą do przodu
my już po połówkowym w moim brzuszku mieszka Nadia ma już prawie pół kg i 22 cm :-) widzieliśmy jej buźkę- mam zdjęcie w suwaczku i nasze marzenie się spełniło będzie córeczka
wysyłam fluidki dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`:-):-)
dawno mnie tutaj nie było :0
ładnie wasze suwaczki idą do przodu
my już po połówkowym w moim brzuszku mieszka Nadia ma już prawie pół kg i 22 cm :-) widzieliśmy jej buźkę- mam zdjęcie w suwaczku i nasze marzenie się spełniło będzie córeczka
wysyłam fluidki dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`:-):-)
Bellaa
Fanka BB :)
beata31 a dlaczego musisz leżec? pytam bo ja mam torbiele, polipy i małego krwiaczka nie dostałam nawet l4.
paulamc zyczę ci żeby sie udało ja czuję się okropnie mam straszne mdłości, wymiotuje, tragedia, najgorzej w pracy i tak juz 2 tygodnie a ile przede mną nawet nie chcę myslec.
paulamc zyczę ci żeby sie udało ja czuję się okropnie mam straszne mdłości, wymiotuje, tragedia, najgorzej w pracy i tak juz 2 tygodnie a ile przede mną nawet nie chcę myslec.
Cześć dziewczyny.
Jestem z Sierpniówek 2014. Czesto udzialala sie u Was KOBIETKA22 i ogolnie bardzo czesto bywała na forum.
Niestety od miesiaca sie nie logowala a swój telefon ma wyłaczony.. martwimy sie o nia.. w koncu jest jedną z nas.
Ma ktoras z nią kontakt?
Bylabym wdzieczna za każda informacje.
(Prosze o info na pw aby żadna wiadomosc mi nie umknela)
Pozdrawiam
Jestem z Sierpniówek 2014. Czesto udzialala sie u Was KOBIETKA22 i ogolnie bardzo czesto bywała na forum.
Niestety od miesiaca sie nie logowala a swój telefon ma wyłaczony.. martwimy sie o nia.. w koncu jest jedną z nas.
Ma ktoras z nią kontakt?
Bylabym wdzieczna za każda informacje.
(Prosze o info na pw aby żadna wiadomosc mi nie umknela)
Pozdrawiam
reklama
Cześć dziewczyny. Miałam się tutaj nie pojawiać przez najbliższy rok, ale chciałam się z Wami podzielić cudowną wiadomością. W tym miesiącu odpuściliśmy sobie staranka no i... "wpadliśmy". W końcu i ja ujrzałam na teście wyraźne dwie kreseczki Aż się z tego wszystkiego popłakałam