reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Czesc pamietacie mnie?
Dawno mnie tu nie było,jakos tak czasu na wszystko brak.
Jak tam starczki i brzuchatki;-)
ale wam suwaczki lecą;-)

reklama
Bella rozpoczęliśmy starania od nowa raz się żyje pragne dziecka boję się ze nigdy nie przytule swojego maleństwa :( dwa poronienia to o dwa za dużo. okresu nie mam czekam z testowaniem kilka dni oby się udało jak się czujesz?

Bella cieszę się, że z dzidzią ok. Wszystko bedzie dobrze:tak:Wypoczywaj

paulamc do dzieła!! myślę, że tym razem się uda:-)

Domka jak się czujesz? brzuszek rośnie?
beata w takim razie tak jak ja startujesz:-)

Ja teraz częściej jestem w wątku starania od wiosny 2014;-)

witam
dawno mnie tutaj nie było :0
ładnie wasze suwaczki idą do przodu:)

my już po połówkowym:) w moim brzuszku mieszka Nadia :) ma już prawie pół kg i 22 cm :) :-) widzieliśmy jej buźkę- mam zdjęcie w suwaczku:) i nasze marzenie się spełniło będzie córeczka:)

wysyłam fluidki dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`:-):-)

beata31 a dlaczego musisz leżec? pytam bo ja mam torbiele, polipy i małego krwiaczka nie dostałam nawet l4.
paulamc zyczę ci żeby sie udało ja czuję się okropnie mam straszne mdłości, wymiotuje, tragedia, najgorzej w pracy i tak juz 2 tygodnie a ile przede mną nawet nie chcę myslec.

Hej dziewcznki,
Dzisiaj idziemy na kolejną wizyte do lekarza... nie mogę sie doczekać, jak znowu na monitorze zobaczymy naszego skarbka i zeby wszystko było wporządku.

Cześć dziewczyny.

Jestem z Sierpniówek 2014. Czesto udzialala sie u Was KOBIETKA22 i ogolnie bardzo czesto bywała na forum.
Niestety od miesiaca sie nie logowala a swój telefon ma wyłaczony.. martwimy sie o nia.. w koncu jest jedną z nas.
Ma ktoras z nią kontakt?
Bylabym wdzieczna za każda informacje.
(Prosze o info na pw aby żadna wiadomosc mi nie umknela)

Pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny. Miałam się tutaj nie pojawiać przez najbliższy rok, ale chciałam się z Wami podzielić cudowną wiadomością. W tym miesiącu odpuściliśmy sobie staranka no i... "wpadliśmy". W końcu i ja ujrzałam na teście wyraźne dwie kreseczki :-D Aż się z tego wszystkiego popłakałam :sorry:

Do góry