reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

To prawda Bella, miałam właśnie skrytą nadzieję, że uda mi się ze stażem, żebym w czasie kiedy nie mogę się starać zająć się czymś i nie myśleć, akurat to byłby czas kiedy mogłabym spokojnie go skończyć i zacząć się potem starać o dziecko, ale nie udało się firmom. W ogóle mam jakiegoś pecha, bo miałam 3 możliwości stażu od marca i każda zakończyła się negatywnie z innego powodu. Więc jak tu się nie załamać :/ A film podobał mi się, gatunek dramat, wiadomo bez szczególnej akcji, ale nie o to chodzi w takich filmach. Takiego syna chciałabym mieć jak w tym filmie, prze fajny i bystry ;)

reklama
Witajcie..a ja mam mega doła.. :-( bardzo się boję, że zobaczę II kreski, bo kurcze nie mam objawów na @ .. poprostu nic. Za to kłuje mnie dalej pod łopatką:-( antybiotyk wzięłam i niewskazany dla planujacych i w ciąży...
Do tego jakoś chęci brak .. do wszystkiego... nie potrafię się na niczym skupić...

Bella super, pewnie do gina za jakiś czas, zeby było już małe widać:tak:
Adelo myślę, że wszystko ma swój czas, także ułoży się.. ja miałam umowę na zastępstwo jak byłam w ciąży, zamartwiałam się i co, zdążyłam wrócić na etat i na nim zostać na czas nieokreśl. Także różnie to bywa kochana. Trzymam kciuki, oby Tobie się udało!!
Ada lipiec już niedługo:tak:

Hej dziewczynki,

Kasia, nie tracę nadziei, że jakoś nam się to wszystko ułoży, plusem u mnie jest to, że w sprawach długofalowych jestem cierpliwa i już się pogodziłam z dłuższym oczekiwaniem na maleństwo, a w kwestiach "krótkofalowych" nie za bardzo ;) Jakoś to będzie.

czesc,
pogoda sie poprawila.
Adelo, Kasia glowa do gory! :)
ja juz nie mysle o tym, czas szybciej leci wtedy :)
za to P ciagle marudzi ze chcialby starac sie o malenstwo.
Wzielam sie za prawdziwe porzadki wiosenne:D
bylyscie na Nocy Muzeow?

Dziewczyny co wy takie doły tu łapiecie, juz mi się usmiechnąc.
Adelo ciągle ci kibicuje i trzymam za ciebie kciuki>
Kasia a kiedy miałaś dostac @ może się opóźnia przez chorobę i leki, zresztą co ma byc to będzie, a wierzę że będzie dobrze. Wizyte planuję za dwa tygodnie, ale tylko dlatego, bo po tamtym poronieniu może mi dac odrazu duphaston, bo tak mówiła mi na ostatniej wizycie ginekolog, a ten do którego ide i tak osobno umawia na usg bo to w innym gabinecie, u nas nie ma w ośrodku USG. A jednak zdecydowałam się na Ośrodek, lekarz ma dobrą opinie i pracuje w szpitalu, a tak w ogóle to on robił mi zabieg.

Bella mam dostać @ ok. 24 maja, także jeszcze mam czas. Ale wiesz boję się ..
Ja jak byłam w ciąży z małą też chodziłam do dr do ośrodka zdrowia, też nie ma usg ale umawia się w szpitalu na badanie.
Teraz dalej do niego chodzę, jestem zadowolona. Ja brałam luteinę:tak:

Ada nie byłam, ale słyszałam, ze dość sporo ludzi, zwłaszcza w Bytomiu;-)
A Ty gdzie byłaś??

Sprzątasz?? to może i u mnie po remoncie troszkę cooo hehe:-D ja cz

Hej kochane

Ada cały czas czekam na twój wielki czas;-) i mocno kibicuje;-)

Kasia, Kajuta za was również trzymam mocno kciuki;-)

Adelo głowa do góry wkrótce wszystko wróci do normy i wszystkie będziecie cieszyły się swoimi malenstwami:-)
My czekamy na usg polowkowe wreszcie może nasze malenstwo się nam ujawni;-)

reklama
Ada :-* Ty pamiętaj że mocno Ciebie wspieran ;-)i nie przestaje w Ciebie wierzyć;-)od razu będą bliźniaki;-)

Do góry