reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
dzien dobry :)
Mona ja zawsze zastanawialam sie czy dalabym rade przy blizniakach.
Jeju, dziewczyny, jak mi sie spac chce...

witaj Aduś w klubie- ja od paru dni mam niskie ciśnienie, nie dosypiam i najchętniej cały dzień spędziłabym w łóżku a o niestety trzeba wstawać o 6 do pracy:/

to trzymam kciuki za te bliźniaki :)

Hej!!

Mona również dziękuję i razem z Adą piszę się na bliźniaki, a może trojaczki :-) Tata mi zawsze mówił, że będę mieć mnogą :-D Po odstawieniu tych tabletek mogę mieć faktycznie szaleństwo hormonalne, więc kto wie ;) Też mam zazwyczaj niskie ciśnienie.

Ją wam życzę nawet 5raczków i będą o was mówić i pisać w mediach a ją będę się chwalić że mam sławne e ciotki koleżanki;-)

A ja w pracy już od 6.30,właśnie pije kawę ;-)

Ciąży mnogiej to ja nie chce,moja siostra ma bliźniaki i powiem wam,że to była ciężka ciąża. Juz nie wspomnę jaki meksyk po urodzeniu dzieci;-)
Dodam, że u nas w rodzinie są to pierwsze bliźniaki..

KasiaJ82 no wlasnie ciaze mnogie wcale nie koniecznie pojawiaja sie tylko u tych co wczesniej wystepowaly juz u kogos z rodziny...u mnie ciaza trojacza to bylo takie zaskoczenie ze prawie spadlam z tego fotela...ale po poronieniach jest mi juz wszystko jedno ile Dzieciaczkow i jakiej plci byle byly lub bylo zdrowe:tak:

u mnie @ nadal brak,wiec czekam cierpliwie.
Sciskam Was mocno Kochane buziolki

reklama
Aschlee i co @ się pojawiła ?? bo u mnie cisza.. czekam z niecierpliwością:tak:

Bella jak się czujesz? jakieś objawy się pojawiły?

Do góry