reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
dzien dobry :)
Mona ja zawsze zastanawialam sie czy dalabym rade przy blizniakach.
Jeju, dziewczyny, jak mi sie spac chce...

witaj Aduś w klubie- ja od paru dni mam niskie ciśnienie, nie dosypiam i najchętniej cały dzień spędziłabym w łóżku a o niestety trzeba wstawać o 6 do pracy:/

to trzymam kciuki za te bliźniaki :)

Hej!!

Mona również dziękuję i razem z Adą piszę się na bliźniaki, a może trojaczki :-) Tata mi zawsze mówił, że będę mieć mnogą :-D Po odstawieniu tych tabletek mogę mieć faktycznie szaleństwo hormonalne, więc kto wie ;) Też mam zazwyczaj niskie ciśnienie.

Ją wam życzę nawet 5raczków i będą o was mówić i pisać w mediach a ją będę się chwalić że mam sławne e ciotki koleżanki;-)

A ja w pracy już od 6.30,właśnie pije kawę ;-)

Ciąży mnogiej to ja nie chce,moja siostra ma bliźniaki i powiem wam,że to była ciężka ciąża. Juz nie wspomnę jaki meksyk po urodzeniu dzieci;-)
Dodam, że u nas w rodzinie są to pierwsze bliźniaki..

KasiaJ82 no wlasnie ciaze mnogie wcale nie koniecznie pojawiaja sie tylko u tych co wczesniej wystepowaly juz u kogos z rodziny...u mnie ciaza trojacza to bylo takie zaskoczenie ze prawie spadlam z tego fotela...ale po poronieniach jest mi juz wszystko jedno ile Dzieciaczkow i jakiej plci byle byly lub bylo zdrowe:tak:

u mnie @ nadal brak,wiec czekam cierpliwie.
Sciskam Was mocno Kochane buziolki

reklama
Aschlee i co @ się pojawiła ?? bo u mnie cisza.. czekam z niecierpliwością:tak:

Bella jak się czujesz? jakieś objawy się pojawiły?

Do góry