reklama
Adelo
Fanka BB :)
Hej!!
Mona również dziękuję i razem z Adą piszę się na bliźniaki, a może trojaczki :-) Tata mi zawsze mówił, że będę mieć mnogą Po odstawieniu tych tabletek mogę mieć faktycznie szaleństwo hormonalne, więc kto wie Też mam zazwyczaj niskie ciśnienie.
Mona również dziękuję i razem z Adą piszę się na bliźniaki, a może trojaczki :-) Tata mi zawsze mówił, że będę mieć mnogą Po odstawieniu tych tabletek mogę mieć faktycznie szaleństwo hormonalne, więc kto wie Też mam zazwyczaj niskie ciśnienie.
A ja w pracy już od 6.30,właśnie pije kawę ;-)
Ciąży mnogiej to ja nie chce,moja siostra ma bliźniaki i powiem wam,że to była ciężka ciąża. Juz nie wspomnę jaki meksyk po urodzeniu dzieci;-)
Dodam, że u nas w rodzinie są to pierwsze bliźniaki..
Ciąży mnogiej to ja nie chce,moja siostra ma bliźniaki i powiem wam,że to była ciężka ciąża. Juz nie wspomnę jaki meksyk po urodzeniu dzieci;-)
Dodam, że u nas w rodzinie są to pierwsze bliźniaki..
KasiaJ82 no wlasnie ciaze mnogie wcale nie koniecznie pojawiaja sie tylko u tych co wczesniej wystepowaly juz u kogos z rodziny...u mnie ciaza trojacza to bylo takie zaskoczenie ze prawie spadlam z tego fotela...ale po poronieniach jest mi juz wszystko jedno ile Dzieciaczkow i jakiej plci byle byly lub bylo zdrowe
u mnie @ nadal brak,wiec czekam cierpliwie.
Sciskam Was mocno Kochane buziolki
u mnie @ nadal brak,wiec czekam cierpliwie.
Sciskam Was mocno Kochane buziolki
reklama