reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Dawno mnie tu nie bylo ale wreszcie trafilam.

BEATA -kciuki za wizyte.

DOMKA- gratuluje ruchow malenstwa.

KASIA- milego pobytu w gorach.

A ja chyba mialam owu,postaralismy sie i czekamy na efekty.

Witam

Fuma czekamy na pozytywne wyniki działań;-)

Beata && za wizytę daj znać po:-)

Kasia udanego i owocnego odpoczynku

Ją również się pochwałę moje malenstwo dało mamusi cudowny prezent urodzinowy w zeszłym tyg wreszcie mogłam je poczuć ;-)teraz czuje je mocniej jak mi tam robi z macicy trampoline

Mona gratuluje ruchów :-) fajne uczucie.
Fuma to trzymam kciuki za efekty, ja obecnie w trakcie staranek.
Ada a kiedy będzie zlikwidowany i co dalej, szukasz pracy? współczuje, ale z każdej sytuacji jest wyjście.:tak:
Beata jesteś już po wizycie?

Bella jutro ostatni dzien. Pozniej jestem do pomocy i na zastepstwach i nie wiadomo co dalej. Przeraza mnie to. W dodatku przyszla tesciowa napisala mi ze mam zostawic ja i jej synow. Tak mnie wkurzyla ze napisalam jej takiego smsa ktorego nie sadzilam ze kiedykolwiek odwaze sie napisac a tym bardziej wyslac.
Mona gratuluje.

reklama
Do góry