reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Kasiu szkoda :sad: mnie teraz też się nie uda, dziś mam chyba owulację (piękny śluz i ból jajnika) a K. w Niemczech od poniedziałku... Wątpię by jeszcze coś zostało z niedzielnych żołnierzy :-p

reklama
Pewnie będziemy walczyć razem na luty albo marzec:tak: Mój chce dziecko wiosenne najwcześniej także pewnie za miesiąc dwa zaczniemy takie prawdziwe staranka;-)

Jutro jedziemy w góry na 10 dni, będę do was zaglądać:tak:

KasiaJ to może jak będziecie w górach, spokój, luz i wtedy się uda.:-)
Aschlee no to startujemy, ja tez trzymam za ciebie kciuki, i za inne staraczki też &&&&&&&&&&&&

Bella mam taką nadzieję i myślę, że @ szybko pójdzie;-) Moja mała też została poczęta na majówce hehe ale w 2008 r;-)

Hej dziewczyny. Ja w tym cyklu zaczynam brać luteinę. Gin powiedziała, że jak po dwóch cyklach nie będzie dzidzi to mam przyjść na wizytę i umówimy się na usg owulacji. Jestem pełna nadziei, że może teraz się uda :tak: Miałyście doświadczenia z luteiną? Jakie są wasze odczucia? Pomogła?;-)

Hej.
Kasia w które góry się wybierasz? ;)

Kajuta z luteiną nie pomogę bo ja ją brałam tylko na podtrzymanie ciąży, ale z tego co dziewczyny kiedyś pisały to luteinę po owulacji się bierze. Wcześniej hamuje owulkę. I niektórym się udało. Wiem że jeszcze i Acard biorą by pomóc zagnieżdżeniu. Trzymam kciuki za Twój cykl :)

reklama
Do góry