reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie kochane, i ja chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia świąteczne, dużo zdrówka i radosnych chwil w gronie najbliższych i przyjaciół oraz spełnienia marzeń, samych bezproblemowych ciąż i rozwiązań oraz dla staraczek szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek :) WESOŁEGO ALLELUJA :****

reklama
Czesc Kochane dawno mnie nie bylo ale wracam z wiesciami ze porobilam badania na tarczyce dostalam leki i mam zielone swiatlo od lekarzy:D
Dzis rano przylazla @ ale czuje sie dobrze I odziwo brzuch mnie nie boli.

Zdrowych, wesołych Świąt w rodzinnym gronie. Dla jednych szybkiego zafasolkowania, a dla drugich bezproblemowych ciąż, oraz szybkich i bezbolesnych porodów :-)

U mnie na wizycie wszystko w porządku. Serduszko bije, a dzidziuś ładnie rośnie :-)

Gratulacje dla nowych przyszłych mamuś :-)

Aschlee super, że dostałaś zielone światło. Trzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn :-)

Bella już myślałam, że Ci się uda... Ale nie martw się, w tym cyklu będą dwie kreseczki :-)

Polecam zobaczyć zwiastun filmu " Niebo istnieje...naprawdę". Szczególnie tym z Was, które poroniły.

Ostatnia edycja:
Kwiatuszku bardzo się cieszę, że wszystko ok:tak::tak:

Co tam u Was Kochane?? nie piszecie nic tak dużo macie jedzonka czy co ??:-D:-D:-D

Mnie córka obudziła dzisiaj o 7. Lubię taką perspektywę wolnego poniedziałku:-)
Zaraz szykujemy śniadanko wielkanocne, przychodzą rodzice i dziadkowie:tak:

Wesołych !!!!!!!!!!

Hej i po świętach, najgorsze,że jutro do pracy.

Kawiatuszku tez liczyła, ale trudno, @ już dobiega końca, i zaczynamy od nowa, może tym razem się uda.
Zobaczyłam zwiastun właśnie tego filmu, zapowiada się ciekawie.
Wiesz co miałam dziwny sen, poprzedniej nocy, śniło mi się, że mój tata zmarł, i przychodził do nas na ziemie, widziałam go tylko ja i mama, ale on nie był sam, chodziła z nim mała dziewczynka, a on mi powiedział wtedy teraz ja się nią zaopiekuje, i mam przed oczami jego i tą mała dziewczynkę jak trzymają sie za ręce. Jak to pisze to mam ciary.

Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie Bella najgorsze, że do pracy .. ale ja tylko na kilka dni..od piątku mam wolne:tak::tak:
Mnie się dzisiaj też śniła mała dziewczynka .. ;-) Trzymam kciuki za kolejny cykl;-) musi być dobrze!!

Ja czekam na @, już mnie wszystko boli ..

Do góry