Witajcie kochane, i ja chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia świąteczne, dużo zdrówka i radosnych chwil w gronie najbliższych i przyjaciół oraz spełnienia marzeń, samych bezproblemowych ciąż i rozwiązań oraz dla staraczek szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek WESOŁEGO ALLELUJA :****
reklama
Kwiatuszek.
Początkująca w BB
Zdrowych, wesołych Świąt w rodzinnym gronie. Dla jednych szybkiego zafasolkowania, a dla drugich bezproblemowych ciąż, oraz szybkich i bezbolesnych porodów :-)
U mnie na wizycie wszystko w porządku. Serduszko bije, a dzidziuś ładnie rośnie :-)
Gratulacje dla nowych przyszłych mamuś :-)
Aschlee super, że dostałaś zielone światło. Trzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn :-)
Bella już myślałam, że Ci się uda... Ale nie martw się, w tym cyklu będą dwie kreseczki :-)
Polecam zobaczyć zwiastun filmu " Niebo istnieje...naprawdę". Szczególnie tym z Was, które poroniły.
U mnie na wizycie wszystko w porządku. Serduszko bije, a dzidziuś ładnie rośnie :-)
Gratulacje dla nowych przyszłych mamuś :-)
Aschlee super, że dostałaś zielone światło. Trzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn :-)
Bella już myślałam, że Ci się uda... Ale nie martw się, w tym cyklu będą dwie kreseczki :-)
Polecam zobaczyć zwiastun filmu " Niebo istnieje...naprawdę". Szczególnie tym z Was, które poroniły.
Ostatnia edycja:
Kwiatuszku bardzo się cieszę, że wszystko ok
Co tam u Was Kochane?? nie piszecie nic tak dużo macie jedzonka czy co ??
Mnie córka obudziła dzisiaj o 7. Lubię taką perspektywę wolnego poniedziałku:-)
Zaraz szykujemy śniadanko wielkanocne, przychodzą rodzice i dziadkowie
Wesołych !!!!!!!!!!
Co tam u Was Kochane?? nie piszecie nic tak dużo macie jedzonka czy co ??
Mnie córka obudziła dzisiaj o 7. Lubię taką perspektywę wolnego poniedziałku:-)
Zaraz szykujemy śniadanko wielkanocne, przychodzą rodzice i dziadkowie
Wesołych !!!!!!!!!!
Bellaa
Fanka BB :)
Hej i po świętach, najgorsze,że jutro do pracy.
Kawiatuszku tez liczyła, ale trudno, @ już dobiega końca, i zaczynamy od nowa, może tym razem się uda.
Zobaczyłam zwiastun właśnie tego filmu, zapowiada się ciekawie.
Wiesz co miałam dziwny sen, poprzedniej nocy, śniło mi się, że mój tata zmarł, i przychodził do nas na ziemie, widziałam go tylko ja i mama, ale on nie był sam, chodziła z nim mała dziewczynka, a on mi powiedział wtedy teraz ja się nią zaopiekuje, i mam przed oczami jego i tą mała dziewczynkę jak trzymają sie za ręce. Jak to pisze to mam ciary.
Kawiatuszku tez liczyła, ale trudno, @ już dobiega końca, i zaczynamy od nowa, może tym razem się uda.
Zobaczyłam zwiastun właśnie tego filmu, zapowiada się ciekawie.
Wiesz co miałam dziwny sen, poprzedniej nocy, śniło mi się, że mój tata zmarł, i przychodził do nas na ziemie, widziałam go tylko ja i mama, ale on nie był sam, chodziła z nim mała dziewczynka, a on mi powiedział wtedy teraz ja się nią zaopiekuje, i mam przed oczami jego i tą mała dziewczynkę jak trzymają sie za ręce. Jak to pisze to mam ciary.
Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie Bella najgorsze, że do pracy .. ale ja tylko na kilka dni..od piątku mam wolne
Mnie się dzisiaj też śniła mała dziewczynka .. ;-) Trzymam kciuki za kolejny cykl;-) musi być dobrze!!
Ja czekam na @, już mnie wszystko boli ..
Mnie się dzisiaj też śniła mała dziewczynka .. ;-) Trzymam kciuki za kolejny cykl;-) musi być dobrze!!
Ja czekam na @, już mnie wszystko boli ..