reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Bellaa jutro to ja bede tak mocno za Ciebie trzymac kciuki, ze nie wiem czy dam rade na BB w ogole wejsc:D jak temp bedzie taka jak dzisiaj albo wyzsza to testuj:tak: a te objawy Twoje to moga swiadczyc o tym, ze @ nie przyjdzie i tej wersji sie trzymamy:))
Chciałabym bardzo, i zastanawiam się nad testowaniem jutro, bo wiesz ostatnio test pozytywny wyszedł mi w 15 dpo i to jeszcze blada była ta druga kreseczka, Pierwszy termin @ i ten na który stawiam to środa, może poczekac, jak jutro temperatura się utrzyma albo wzrośnie to i tak będzie nadzieja, a z testem może poczekac jak myślisz?

reklama
Bella trzymam mocno kciuki!! trzeba myśleć pozytywnie:tak:bo takie objawy mogą być i na @ i na ciążę:-D
BubblesGirl jak się czujesz?

Monarti i wiadomo kto tam u Ciebie w brzuszku siedzi ??
Bella ja oczywiście trzymam kciuki za opcją ciążową;-) ja mam termin @ na 26 akurat będziemy na majówce, także pewnie wredota przylezie i zaczynamy na prawdę staranka:tak::tak::tak:
BubblesGirl mam taki nick bo to przypadek ... miał być inny ale był zajęty ;-) fakt rocznik 82 jestem:tak:

Monarti i wiadomo kto tam u Ciebie w brzuszku siedzi ??
Bella ja oczywiście trzymam kciuki za opcją ciążową;-) ja mam termin @ na 26 akurat będziemy na majówce, także pewnie wredota przylezie i zaczynamy na prawdę staranka:tak::tak::tak:
BubblesGirl mam taki nick bo to przypadek ... miał być inny ale był zajęty ;-) fakt rocznik 82 jestem:tak:

Kasiu- prawdopodobnie dziewczynka ale czekamy na potwierdzenie 14 maja:) ja jestem rocznik 85 i za 9 dni kończę ostatnią 2 z przodu :)

reklama
Do góry