reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Kasia u mnie wszystko ok. Czuje sie bardzo dobrze. Ciagle pracuje i planuje popracowac do konca czerwca. Maly juz szaleje w brzuszku (prawdopodobnie synek). I chyba tyle.
A co u Ciebie ?

Kasiu- tak sobie kiedyś zaplanowałam, że moje dzieci będą miały imiona zaczynające się na M - tak jak moje :) i tak się składa,że maja te same inicjały z tym, że mój syn nie ma nazwiska męża - tylko swojego ojca:) ale i tak jest MG :-)

Monarti fajny pomysł... u nas nie bardzo...chyba Leon by musiał być;-)ale do nazwiska kompletnie nie pasuje...
Ritta gratuluję synka:tak: ja też marzę o synku.. mąż też.. ale pewnie będzie córa znając życie;-)
Fajnie, że dobrze się czujesz i pracujesz. To najważniejsze, aktywna w ciąży super:tak:mnie za pierwszy razem nie było dane.. ale może teraz inaczej bedzie..
U mnie ok, praca-dom, dom-praca.. i sprzątanie przedświąteczne:tak: ale i tak żyjemy już majówką..:-D:-D 10 dni w górach

O tak, poki co jestem aktywna. Chodze tez na basen i pilates i obym nie musiala zwalniac tempa bo nie dam rady ;)
U nas tez szykuje sie wyjazd. Robimy sobie tygodniowa objazdowke Praga, Bratyslawa, Wieden, Brno.

Zrobiłam dzisiaj badania betke, jutro mam podjechać po wyniki zobaczymy co wyjdzie ;) Boję się bo narazie nie mam żadnych objawów opróc bolących piersi od dwóch dni jak dotykam...

Hejka laseczki .U mnie pogoda do niczego ale to najmiejsze zmartwienie.Wczoraj zaczełam plamic takie brązowe plamki i bole w podbrzuszu pobieglismy na pogotowie naszczescie nic sie nie stało ale musze klezej w łuzku bo inaczej pujde do szpitala .plamienie mineło oczywiscie przepisali mi duphaston dwa razy dziennie .Pozdrawiam was i milej nocy zycze:-)

Hej,

Olushia
gratulacje :)
Beatka uważaj na siebie, dobrze, że sytuacja unormowana.
Bella ciekawość mnie zżera ;)

Lisica ​jak u Ciebie? :)

reklama
Adelo u mnie choroba... Katar, ból gardła i jeszcze mnie męczy ból brzucha. Spać nie mogę, pewnie rano do pracy nie wstanę, dobrze że mam luźne godziny pracy i mogę pospać dłużej (ale i dłużej posiedzieć...). Ty lepiej napisz jak się czujesz?

Do góry