reklama
Monarti fajny pomysł... u nas nie bardzo...chyba Leon by musiał być;-)ale do nazwiska kompletnie nie pasuje...
Ritta gratuluję synka ja też marzę o synku.. mąż też.. ale pewnie będzie córa znając życie;-)
Fajnie, że dobrze się czujesz i pracujesz. To najważniejsze, aktywna w ciąży supermnie za pierwszy razem nie było dane.. ale może teraz inaczej bedzie..
U mnie ok, praca-dom, dom-praca.. i sprzątanie przedświąteczne ale i tak żyjemy już majówką.. 10 dni w górach
Ritta gratuluję synka ja też marzę o synku.. mąż też.. ale pewnie będzie córa znając życie;-)
Fajnie, że dobrze się czujesz i pracujesz. To najważniejsze, aktywna w ciąży supermnie za pierwszy razem nie było dane.. ale może teraz inaczej bedzie..
U mnie ok, praca-dom, dom-praca.. i sprzątanie przedświąteczne ale i tak żyjemy już majówką.. 10 dni w górach
Hejka laseczki .U mnie pogoda do niczego ale to najmiejsze zmartwienie.Wczoraj zaczełam plamic takie brązowe plamki i bole w podbrzuszu pobieglismy na pogotowie naszczescie nic sie nie stało ale musze klezej w łuzku bo inaczej pujde do szpitala .plamienie mineło oczywiscie przepisali mi duphaston dwa razy dziennie .Pozdrawiam was i milej nocy zycze:-)
reklama
Lisica.
Fanka BB :)
Adelo u mnie choroba... Katar, ból gardła i jeszcze mnie męczy ból brzucha. Spać nie mogę, pewnie rano do pracy nie wstanę, dobrze że mam luźne godziny pracy i mogę pospać dłużej (ale i dłużej posiedzieć...). Ty lepiej napisz jak się czujesz?