reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Hej Kobietki!

Olushia
oj byłoby super jakbyś ujrzała nie bladą, a wyraźną krechę ;) 3 mam kciuki!

Nie będę się rozpisywać, bo nie mam o czym... :( Wczoraj byliśmy ze znajomymi na mieście, dzisiaj dużo roboty w domu i poza a jutro idziemy na roczek do szwagra.

Wszystkie Was pozdrawiam i życzę udanego weekendu.

Olushia czasem na początku wychodzą blade czekam na kolejny teścik i info , moja blada kreseczka , którą tylko ja widziałam przy pierwszym sikaniu na test jest już w brzuszku od 24 tc ;)

Najlepiej rano z pierwszego moczu test robić;)

hej, wreszcie skonczylam sprzatac.
Tata dostal wczoraj od nas prezent- rower. Ale mial mine :D
dzis bylismy na urodzinach Cioci, skonczyla 98 lat :) wczoraj byla cala rodzina a dzis my podjechalismy :)
milego weekendu :D

Dziewczynki jak to zinterpretować ?? Bo swoim oczom nie wierzę .... 20140413_080620.jpg
To jest ten drugi zrobiony dzisiaj rano :))))))

Załączniki

• 20140413_080620.jpg
    20140413_080620.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 48
Witajcie kochane :)
Trochę mnie nie było, a tu tyle wspaniałych wieści :O , serdeczne gratulacje dziewczynki dla wszystkich razem i każdej z osobna, spokojnych ciąż Wam życzę !!!!!!! :)))
A ja hmmm, chyba zaczynają mi się dni płodne, staram się jednak o tym nie myśleć, odpoczywam i cieszę się każdą chwilą z moim mynżem :) . Jeszcze trzy tygodnie i powrót do PL :( ten tydzień nawet nie wiem kiedy zleciał :(
Buziaki laseczki i wszystkiego dobrego Wam życzę, nudnych ciąż i udanych staranek :D :****

reklama
Olushia a nie mówiłam !! Piękne II kreseczki !! Kurczę, że sobie nie umiem wywróżyć hehe:-D GRATULUJĘ i życzę spokojnej ciąży!!
Ada świetny prezent dla taty, a to jaka okazja była;-)

Beata ja też mam płodne teraz i nie myślę o tym...mąż też chce poczekać z 2-3 miesiące.. ale co będzie to będzie;-)musi się udać w końcu:tak::tak: zaglądaj do nas, w grupie raźniej i czas szybciej leci do upragnionych II kresek!!

Majówka za 2 tygodnie łooooo

Do góry