reklama
KasiaJ82 - To ja Ci wywróżę, że w końcu się uda
Jeszcze Sama w to nie wierze w tym tygodniu muszę się umówić do gina aby mieć już pewność przed świętami...
Fantastyczny prezent dla męza na urodziny i na świeta dla rodzicow
Oby było wszystko w porządku.. jestem trochę przerażona. Może jutro jeszcze skocze na badania krwi, hmm..
Jeszcze Sama w to nie wierze w tym tygodniu muszę się umówić do gina aby mieć już pewność przed świętami...
Fantastyczny prezent dla męza na urodziny i na świeta dla rodzicow
Oby było wszystko w porządku.. jestem trochę przerażona. Może jutro jeszcze skocze na badania krwi, hmm..
K
kobietka22
Gość
Olushia gratulacje ;p wiedziałam no to jak będziesz gotowa by Cię przepisać na listę z II kreseczkami to pisz tu lub na moje pw jakby mnie nie było
Jussastar napisała prośbę o przeniesienie do poczekalni i na razie odpuszcza forum
Wracaj szybko do nas
Jussastar napisała prośbę o przeniesienie do poczekalni i na razie odpuszcza forum
Wracaj szybko do nas
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Hej poniedziałkowo, u nas pogoda się zrypała... raz pada, raz swieci słonce... a miałam myć okna...;/
łeb mi dziś pęka i trochę bardzo rwie brzuszek dołem... mam nadzieje ze wszystko w porządku jak nie przestanie do 15 az małż wróci to zbieram sie do szpitala.
Miłego Dnia!
Olushia Gratki!!!!
łeb mi dziś pęka i trochę bardzo rwie brzuszek dołem... mam nadzieje ze wszystko w porządku jak nie przestanie do 15 az małż wróci to zbieram sie do szpitala.
Miłego Dnia!
Olushia Gratki!!!!
reklama
Bellaa
Fanka BB :)
Zaglądnij jutro, może przyniesiesz mi szczęście, choc chyba nic tego nie będzie, nawet nie wiem czy jest sens jutro testowacOlushia GRATULACJE!) Spokojnych 8 miesięcy i bezobjawowej ciąży)
Ale fart, że zawsze jak do was zaglądam to są jakieś II
Wszystkim starającym i czekającym na staranka życzę upragnionej ciąży
KasiaJ myslę, że się nie udało, dziś czuję się okropnie, przez ostatnie dwa dni była cisza, nic nie bolało, a dziś piersi po prostu płoną, w pracy bolała głowa, i ból brzucha jak na@ także myślę, że to kwestia czasu, niestety:-(