reklama
Lisica.
Fanka BB :)
Zaraz się zbieram na spotkanie. Tylko trochę się zmartwiłam bo Daniel bez humoru i płaczliwy, a zazwyczaj jest taki przed chorobą oby miał tylko gorszy dzień... W ogóle widzę że ostatnio ma jakieś napady agresji... Już nie wiem co robić... Bella może mi coś poradzisz?
Adelo
Lisica - miłego spotkania, a może jakieś badania zrobić dodatkowe Danielkowi? Bywa, że jak są jakieś pasożyty, to dzieci tak reagują.. A jak nie to może po prostu taki ma czas? Dużo zdrówka i daj znać na bieżąco jak się ma i Ty oczywiście po spotkaniu
Po wizycie:
1) macica czysta
2) jajniki w końcu widoczne i jakiś pęcherzyk był, ale chyba nie pękł, bo mi wzrosła ostatnio tempka, więc no... nie myślę na razie o tym kiedyś jakiś chyba pęknie
3) miesiąc jeszcze abstynencji, z tym gorzej
4) przez pół roku mam unikać ciężarów i nie mogę ćwiczyć - to już w ogóle masakra
5) i dostałam 3 opakowania Visanne 1x1 (28 tab jedno opakowanie) na 3 miesiące.
6) muszę powtórzyć morfologię i spr HGB jak się ma i brać żelazo jeszcze.
Cieszę się z tej refundacji, bo normalnie opakowanie kosztuje 170 zł z groszami a na NFZ 3,20 zł, więc jak będę bardzo źle go znosić i przestanę brać, to nie stracę dużo. Bardzo się boję tych skutków :-(
Po wizycie:
1) macica czysta
2) jajniki w końcu widoczne i jakiś pęcherzyk był, ale chyba nie pękł, bo mi wzrosła ostatnio tempka, więc no... nie myślę na razie o tym kiedyś jakiś chyba pęknie
3) miesiąc jeszcze abstynencji, z tym gorzej
4) przez pół roku mam unikać ciężarów i nie mogę ćwiczyć - to już w ogóle masakra
5) i dostałam 3 opakowania Visanne 1x1 (28 tab jedno opakowanie) na 3 miesiące.
6) muszę powtórzyć morfologię i spr HGB jak się ma i brać żelazo jeszcze.
Cieszę się z tej refundacji, bo normalnie opakowanie kosztuje 170 zł z groszami a na NFZ 3,20 zł, więc jak będę bardzo źle go znosić i przestanę brać, to nie stracę dużo. Bardzo się boję tych skutków :-(
Bellaa
Lisica u mnie to samo, Mój starszy synek 6 latek z listopada, strasznie nerwowy, wszystko go denerwuje, staram się od razu mu wszystko tłumaczyc, i tłumaczyc, ale czy to pomaga, to nie wiem, ostatnio mu powiedziałam, że jak coś go złości to żeby najpierw przeliczył w myślach do 10, w końcu policzył i powiedział, że nic nie pomogło, wszyscy go wkurzają. też czasami ręce opadają, mam nadzieję, że z wiekiem to minie.
Adelo czyli kiedy zaczynacie starania? Moze po tych tabletkach nie bedziesz miec skutkow ubocznych? Kazdy organizm jest inny.
Dziewczyny ponoc slodycze i tluszcz sprawiaja ze dzieci sa nerwowe. Nie wiem ile w tym prawdy.
Zrobilam nalesniki z maki ryzowej. Lepsze niz z maki pszennej.
Dziewczyny ponoc slodycze i tluszcz sprawiaja ze dzieci sa nerwowe. Nie wiem ile w tym prawdy.
Zrobilam nalesniki z maki ryzowej. Lepsze niz z maki pszennej.
Adelo
Ada formalnie, to myślę, że w czerwcu będę już mogła, ale że te tabletki nie są antykoncepcyjne, choć u większości hamują owulację, to może zdarzyć się wpadka tym bardziej, że @ też nie będę miała, może jakieś plamienia. Wątpię, żebym nie miała skutków. Bardzo się boję o wątrobę i piersi.
reklama
Lisica.
Hej, wróciłam ze spotkania, fajnie było opilysmy rozwód jednej koleżanki i rozpoczęcie budowy domu drugiej. Kolejne spotkanie zaplanowane na majówkę
Trochę mi szumi w głowie także prysznic i łóżeczko.
Adelo czyli nie jest źle, mam nadzieję że skutki uboczne nie dadzą się we znaki.
Bella Danielkowi ciężko przetłumaczyć bo jest uparty. W ogóle nie chciał mnie dziś wypuścić z domu... Może jak wroci do przedszkola to trochę się zmieni?
Dobrej nocy!
Trochę mi szumi w głowie także prysznic i łóżeczko.
Adelo czyli nie jest źle, mam nadzieję że skutki uboczne nie dadzą się we znaki.
Bella Danielkowi ciężko przetłumaczyć bo jest uparty. W ogóle nie chciał mnie dziś wypuścić z domu... Może jak wroci do przedszkola to trochę się zmieni?
Dobrej nocy!