reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Szczerze to u mnie słodyczy nie ma w domu dużo , czasem mąż coś kupi i to leży i jak są dzieciaki to też nie jedzą u nas słodyczy i są o niebo spokojniejsi też mają różne zagrania ,ale nie tak jak w domu kiedy jedzą je codziennie może coś w tym jest.

Ada - no nie dużo , jak byłam na wizycie połówkowej u mojego gina 11 marca to ważyłam tylko 2 kg więcej niż przed ciążą i martwiłam się ,że dzidzia mała będzie ,a dzidzia duża była jak na swój wiek termin porodu z wagi wyszedł wcześniej niż z OM , od tamtej wizyty utyłam kilogram i na razie w miejscu stoję.
Może teraz nabiorę masy wagowo ..
Sąsiadka ,która rodziła w grudniu mówiła ,że przez całą ciążę utyła 6 kg lekarz mówił ,że dziecko rośnie przybiera na wadze i ma się nie martwić , dziecko ważyło 3kg , wody trochę czyli praktycznie szło na wody i dziecko u niej.

reklama
Hej kobietki, ja już na nogach (chyba emocje przed wyjazdem :p),
Beatko jeszcze raz gratki, a wyjeżdżam z córkami na miesiąc do męża do DE , nie widzieliśmy się prawie 1,5 m-ca... Zobaczymy może Bóg da że wrócimy w powiększonym składzie :D, ale nie napalam się, nie biorę żadnego wiesiołka, nie mierzę temp., i nie będę liczyć dni, co ma być to będzie, jak się uda będzie super, a jak nie to od wakacji kolejne próby ;) .
Co do cukru i nerwowości dzieci to się zgodzę z przedmówczyniami, ja też widzę związek między słodyczami i nadpobudliwością, bo gdy ograniczyłam słodkości swoim córkom (tylko w wekkend) to są spokojniejsze ;)
Jutro wyruszamy bardzooo wcześnie z rana, na wyjeździe mam nadzieję, że uda mi się do Was zaglądać :)
Życzę Wam kochane aby wszystko poukładało się po Waszych myślach !!! Dużo zdrówka i &&&&&&&& za starania i brzuchatki :****

Czesc wszstkim u mnie pkgoda sie tez popsula zle sie czuje dzis glowa mnie strasznie boli i mdli ale ujdzie to jeszcze.Zycze wszystkim milego dnia:-)

Rano deszcz a teraz słońce i 20*. Pewnie wezmę Danielka na przejażdżkę rowerową. Mąż pracuje do 20, jakoś musimy sobie zorganizować czas.

reklama
Hej!!

u mnie od rana ładnie i ciepło. Miałam dzisiaj trochę załatwień i strasznie się zmęczyłam chodzeniem. @ już do mnie powoli puka, dzisiaj spadła mi tempka, mam nadzieję, że lek szybko ją zahamuje.. byłam dzisiaj go odebrać w aptece, więc od dzisiaj zaczynam "przygodę w nieznane" :/

Lisica wykorzystaj dzień jeśli jest u Was ładnie, na pewno trochę się zrelaksujesz i odpoczniesz. Mam nadzieję, że u Ciebie w miarę.. :)

Do góry