reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Lisica a gdzie pracujesz jeśli mogę zapytać? Tzn bardziej chodzi mi o stanowisko :) Za niedługo będziesz może miała chwilę wytchnienia, ale powiem Ci, że przynajmniej jak tak człowiek jest przesiąknięty pracą, to nie myśli o głupotach i innych niepotrzebnych rzeczach ;) Mi trochę brakuję już pracy, chociaż rozleniwiłam się ostatnio :p W pt mam iść do jednej z firm, z którą jestem już w kontakcie od jesieni. Na razie dużo gadania, tworzenia na etapie projektu, ale mogliby jakoś już się określić, bo na razie, to chodzę tam, co chcą to im pomagam, a konkretów żadnych :/ Może się coś już wyklarowało po ostatniej mojej nieobecności tam.

A z dziewczynami fajnie tak utrzymywać kontakty. Ja utrzymuje z dziewczynami, z którymi tańczyłam lata w zespole. To były czasy :) Ze swoją koleżanką z ławki z LO straciłam kontakt mogę tak rzec. Mieszkamy blisko siebie, od świąt tylko życzenia. Tak to się wszystko pogmatwało :( Zaczęłyśmy nadawać nie na tych samych falach. Ona bardziej potrzepana, widząca tylko swoje problemy, których ja akurat nie uważałam za aż takie problemy. Ale najgorsze było to, że w mojej obecności narzekała, wiedząc doskonale, że jestem w gorszej sytuacji.. i tak jakoś nie mogłam już znieść jej wywodów. Ale chciałabym bardzo, żeby kontakt odżył na nowo.

Adelo edytor materiałów źródłowych i grafik. Pracuję w wydawnictwie :)
Moje kontakty z koleżankami z liceum też upadły... W sumie odkąd wyszłam za mąż i się przeprowadziłam to jakoś ciężko było mi pielęgnować znajomości.

Trzymam kciuki za pracę ;)

Ostatnia edycja:
hejka wszystkim zrobiłam dzis test i wyszedł pozytwnie sa dwie kreski :-)

images

DZIEŃ DOBRY

To Beatko nie pozostaje mi nic innego- gratuluję:) życzę nudnych i spokojnych 8 miesięcy:)
Hej Aduś jak dzisiaj samopoczucie??Adelo-- jak się czujemy?

pozostałe staraczki zwarte i gotowe?czy może już działają?

wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry