reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Mona dzieki, dzis lepiej, choc szczeka mi dretwieje. Wczoraj wzielam ten NeoMag kawa i moze to przez to. Teraz zaluje. Adelo przestrzegalas mnie przed nim.

reklama
te najprostsze magnezy są najpewniejsze a nie jakieś wydziwiane kawa, itp :) :-)

trzymajcie kciuki odbieram wyniki badań tarczycy bo z ostatniego TSH wyszło mi 0.06 czyli nadczynność, wczoraj sprawdzałam FT3 i FT4 :(

Witajcie,

u mnie dyma wiatrem, ale pogoda ładna i ciepło.

Ada ja w ogóle jak widzę takie mieszanki Mg: a to na kawę, a to dla biegaczy czy czy na stres, to już odpuszczam. Może drętwienie też nie być akurat od NEO MAG, bo jeśli masz niedobory a sądzę, że już masz dość duże jak Ci drętwieje szczęka to też nie od razu lek pomoże, trzeba systematycznie brać dać sobie trochę czasu. Kup sobie ten co Ci pisałam i wapno, bo nie ma co zwlekać - to są leki a nie suplementy.

Monarti, dzięki że pytasz. Tyle o ile może być lepiej - jest w miarę :) Mona będzie dobrze! &&&

Beatka piękny test :)

Za 2h idę do lekarza. Ciekawe co tam zobaczy..

Ostatnia edycja:
Hej
Beata - gratuluję jeszcze raz wskakujesz na listę z dwoma kreseczkami czy jeszcze czekamy ????Jak by mnie nie było ,a byś się zdecydowała to daj znać na pw żebym Cię przepisała ;)

Kochane fluidki cieplutkie dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ada , no apetyt z tygodnia na tydzień lepszy mam ;) dziś jem właśnie trzeci posiłek , byłam rano na pobraniu krwi na morfologie więc wstałam przed 8 nie mogłam nic zjeść , jak wróciłam przed 9 to musiałam połknąć lek na tarczycę i muszę czekać potem pół godziny na posiłek .
Więc od 9:30 zjadłam bułkę pizzerkę bo mnie w sklepie skusiła , potem płatki z jogurtem ,ale trochę bo za słodki był jogurt , teraz jem tosty z sałatą , wędlinką i pomidorkiem ;p pycha , teraz tak mam ,że zjem coś i max dwie godziny i znowu głodna jestem ,a jem aby wyniki były dobre i dzidzia dobrze odżywiona ;) ile będzie trzeba tyle będę zjadała.

reklama
Ada- przytyłam 3 kg od początku ciąży , ja też jadłam te wafle ,aż przyjęłam się do sklepiku w szpitalu i jak mnie zobaczyła jakaś pielęgniarka z tymi waflami to mówiła ,że one mimo nazwy wafle ryżowe to nie są takie niewinne , potem czytałam skład i się nie znam o co jej chodziło ,ale jeść przestałam , mówiła ,że jeśli już to lepiej pieczywko wasa zamiast wafli chrupać.

No ogólnie to ja nie jem dużo na raz ,ale często jem teraz koło 6 posiłków ,wcześniej jadłam sobie 4-5 teraz już jeden dokładam bo głodna jestem ,a jak się w nocy głodna budzę to mam jabłuszka pokrojone obok łóżka i śliwki suszone w szafce tylko wczoraj mi mąż wyjadł połowę śliwek po czym powiedział do mnie " wstydź się tyle śliwek zjadłaś "
:-D

Do góry