reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ada - :( kurczę , trzymam kciuki aby nic poważnego nie wyszło z tych badań &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Karolq - dzięki , na pewno zerknę na gemini ;)

Już jestem
Kwiatuszku ok lecę przepisać ;)
Nadzieja! - Ciebie też już przepisać na listę zaciążonych ????

reklama
Ada wierzę, że wszystko jest w porządku, to badanie tak daleko, i tylko się będziesz denerwowac ale na pewno wszystko będzie dobrze.

Ada ja też miałam zacząć starania wcześniej i przez rezonans właśnie głowy odłożyliśmy .. w sumie to masz dobrego neurologa, moja po rezonansie stwierdziła ze jestem zdrowa.. a drętwienia i zawroty nie ustępują niestety.
Cały rok od lekarza do lekarza i co... nic. Zdrowa jak ryba:tak:
Nie stresuj sie, będzie dobrze. A lipiec będzie szybko.. ja na szczęście czekałam 2 tyg. na to badanie. Wyniki po 10 dniach miałam.

Ada nie dałoby się jakoś tego przyspieszyc, może jakieś znajomości. A tak w ogóle sobie myślę, bo piszesz że cię przeraża że taki oddział, ale gdyby lekarz podejrzewał coś poważnego, to z pewnością nie czekałabyś na rezonans tak długo , tylko miałabyś pewnie od razu. Także głowa do góry, będzie dobrze.

Hej,
lekarka kazala mi isc do tego szpitala, bo tylko tam w Chorzowie robia rezonans magnetyczny. Wczesniej nie dalo rady. Co do neurologa, chcialam porownac bo poszlam najpierw prywatnie i ta zalecila diete, ziola i olej lniany. Kazala zrobic badania krwi. Z NFZ powiedziala ze za krotko bralam te leki i dala skierowanie na rezonans magnetyczny.
Dziekuje Wam za wsparcie.

Ada co za cholera się znowu uczępiła trzeba wypędzić te wstrętne choroby od Ciebie i żebyś wreszcie mogła się cieszyć staraniami :-) trzymam za Ciebie mocno kciuki kochana :-*

Ada jeśli to cię pocieszy to ja też muszę trochę czekać ze staraniami - poczekamy razem :) jest jeszcze Adelo i Beata - one też rozpoczną starania za jakiś czas. W kupie raźniej ;)

Witajcie wieczornie!!

Jestem, jestem Lisica :) musiałam się trochę wyciszyć. Byłam dzisiaj po wyniki.. tak się bałam je czytać :no:, mąż w końcu pierwszy je czytał - jest dobrze, wyszło tylko moje nieszczęsne endo ;)

Ten tusz żółty ostatnio też sobie kupiłam, bo nie chciałam przepłacać, chociaż zawsze potrzebowałam mieć lepszy - mam krótkie niepodatne rzęsy, ale zakup się opłacił ;)

Ada bardzo mi jest przykro, wiem, że to nic fajnego takie chodzenie po lekarzach, rozmyślanie :( mnie samą czekają jeszcze inni specjaliści i też się boję, a muszę zaliczyć ich z 5 chyba :/ Dasz radę, jest nas więcej na późniejsze starańka :)

reklama
Adelo fajnie że jesteś. Cieszę się że wyniki dobre, i co teraz cię czeka? A tusz... Cóż, dwie warstwy i ja mam firanki :) moje rzęsy są dość długie ale proste jak druty a ten tusz je fajnie unosi i podkręca. Póki co to mój nr 1 a używałam wielu, nawet te za dwie stówy mnie tak nie zadowoliły :-p

Do góry