reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ja mam krem BB firmy Mixa.
Ale krycie minimalne, choć nie żadne.
Będę używać latem, bo wtedy podkład nie ma sensu - wszystko spływa.

Teraz używam jak nie mam nic do zarzucenia mojej cerze, ale póki co - Revlon, mocnokryjący.

reklama
Kurczę, Mixa uczula, Revlon colorstay zapycha... Ja mam teraz Burjois healthy mix ale nie jest rewelacyjny.
Zastanawiam się nad vichy dermablend ale na lato będzie za ciężki.
Produkty Garnier też mnie uczulają więc chyba próbować nie będę.

Bourjoix healty mix mam w kamieniu. Pięknie pachnie! Mój ulubiony!
Mam 3 Revlony - na zimę Colorstay, na wiosnę/jesień Photoready (mniej kryjący, ale nadal kryje b. dobrze) i na cieplejsze dni Nearly Naked - polecam nawet jako alternatywę BB.

Oj, szkoda że Mixa Cię uczula, dla mnie genialny, używam też mleczka do demakijażu z tej firmy i też jestem b. zadowolona :tak:

Dzięki Fimka, coś muszę znaleźć bo niestety bez podkładu straszę.

Edit: miała któraś z was styczność z podkladami Kett?
U mnie jest ciężka sprawa bo: mam dużo przebarwień i blizn; skóra wrażliwa, skłonna do alergii, cera mieszana o odcieniu oliwkowym.

Ostatnia edycja:
Lisica krycie ma słabe dlatego tak jak Fimka lubię go na lato dobry jest też Pharmaceris podkład i maybeline minerals mogę le polecić , rewelacyjny jest z serii helena rubinstain ale cena jest kosmiczna ;-)

Ostatnia edycja:
Monarti który z HR?
Ja myślę albo o Kett albo Estee Lauder DW. Jednak krycie musi być i - podstawa - niekomedogenny.

Adelo? Gdzie zniknęłaś?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, miłego dnia wam życzę.
Czas rozpocząć nowy tydzień, ja już w pracy siedzę i popijam mocną kawę. Ciężko mi się dziś wstawało. Nie lubię tej zmiany czasu.

Perfumy, tanie perfumy - 75 % | iperfumy.pl

o tym mówię Lisica- miałam go jako podkład na swoim ślubie ładnie się utrzymywał na buźce, matowy zakrywał wszystkie niedoskonałości i nawet moją wielką bliznę na ramieniu, nie spływał z twarzy mimo , że było gorąco:) gdyby nie transparentny który mi później kosmetyczka nałożyła wyglądałoby to lepiej:)

a tak w ogóle to dzień dobry:)

jestem dzisiaj zakręcona- budzik mi nie zadzwonił- robiąc kanapki mężowi wypadł mi słoiczek z musztardą na podłogę i się robił:/ miły początek tygodnia:) ale Wam życze miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Proszę:) a w Douglasie na pewno coś znajdziesz odpowiedniego:)pamiętam czasy spędzone w Galerii i testowanie zapachów w tym właśnie sklepie:) achhh te czasy studenckie:-):-)

Do góry