reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Dzień dobry w ten piękny poranek :) oby taka pogoda utrzymała się jak najdłużej :)
Ja zaczynam pomału się nakręcać, jeszcze 5 dni i wyjazd, jupiiii :D
Miłego dnia kobietki :*

Potwierdzam, apteka gemini jest dużo tańsza niż stacjonarne.
Kupuję w niej od ok. roku.
Są tez dermokosmetyki, dla dzieciaczków też większość wyprawki (aptecznej) mozna skompletować.

Dzień dobry,
ja po lekarzu... nie dostałam zgody 100% na rozpoczęcie starań :-( czeka mnie kuracja tabletkami i rezonans magnetyczny głowy... jestem załamana.

Ada dlaczego czeka cię rezonans? Co lekarz podejrzewa? Nie jestem na bieżąco, nie wiem co ci dolega, ale przykro mi się zrobiło :sad: trzymaj się!

muszę znów zacząć brać POLVERTIC na zawroty głowy. Lekarka wysyła mnie na rezonans żeby sprawdzić co się dzieje po tym zapaleniu neuronu przedsionkowego. Czasem czuję takie otępienie... ale tego jej nie mówiłam. Nie chcę kolejnych tabletek. Najgorsze jest to, że szpital w którym mam robić te badanie (lekarka mi wskazała szpital) to Chorzowskie Centrum Pediatrii i Onkologii. Ja nie dam rady tam zrobić tego badania, nie dam rady. Szukam innego szpitala.

Ada przykro mi kochana, tule !!! Trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze, zrobisz te badania i okaże się że wszystko gra i niebawem ujrzysz dwie kreseczki !!!!

Ada kochana nie denerwuj sie bo zawroty glowy nie zawsze oznaczaja cos powaznego ale lekarze jak dostaja sygnal o takich objawach zawsze wola to sprawdzic.Wszystko zalezy od tego tez ile takie zawroty trwaja,czy sa jakies inne dolegliwosci i jak silne sa.Glowa do gory. Zrobisz badania i wszystko bedzie dobrze:tak:Moze byc to tez zwiazane wlasnie z nerwem przedsionkowym dlatego lekarka woli to sprawdzic.Spokojnie a jak chodzi o to ze tam jest taki oddzial to nie znaczy ze lekarka podejrzewa to o czym myslisz...po prostu zazwyczaj w tego typu szpitalach jest najlepszy sprzet medyczny...Uszy do gory zalatw to badanie i bedziesz spokojniejsza:tak:

A badania krwi robilas ostatnio?

reklama
dzis robilam badanie krwi. Termin badania mam na 2.07.2014 takze do tego momentu nie moge zajsc w ciaze. Ehh... 4 miesiace czekac.

Do góry