K
kobietka22
Gość
o cóż to za tusz za 9zł ? Ja kupuję w drogeriach takie po 20zł około , kiedyś kupowałam takie tańsze ,ale jak nieraz z lenistwa nie chciało mi się zmywać to potem mi tak sklejał rzęsy ,że mi wypadały razem z tym tuszem.
A fluid używałam lirene tak na jakieś okazje , ale jak zaczęliśmy się starać to podarowałam szwagierce resztę bo nie chciałam się smarować niczym w czasie ciąży poza kremem ewentualnie.
Kasia - no to chyba odżałuję i kupię tę emulsję wczoraj weszłam na stronę rossmana i podliczyłam ile mnie wyjdą kosmetyki dla dzidzi pi razy oko i wyszło mi 119 zł za wszystko.
Taka duża emulsja oilatum kosztuje 70 zł duża butelka
, a ile się tego leje do kąpieli ?
A fluid używałam lirene tak na jakieś okazje , ale jak zaczęliśmy się starać to podarowałam szwagierce resztę bo nie chciałam się smarować niczym w czasie ciąży poza kremem ewentualnie.
Kasia - no to chyba odżałuję i kupię tę emulsję wczoraj weszłam na stronę rossmana i podliczyłam ile mnie wyjdą kosmetyki dla dzidzi pi razy oko i wyszło mi 119 zł za wszystko.
Taka duża emulsja oilatum kosztuje 70 zł duża butelka
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)