reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
wczoraj pisalam Wam o tym ze mam byc pozwana.
Dzis odebralam w pracy przesylke bo klientki nie bylo w domu i sie okazalo ze mam byc u niej swiadkiem w sadzie bo sprzet zamowiony byl uszkodzony.

Witajcie

Ada współczuję sytuacji ciągle coś :-( mam nadzieję, że uporządkujesz swoje sprawy szybciutko i bez nerwów;-)

Aschlee cieszę się że wracasz do siebie:-)

Wysyłam wszystkim staraczkom fluidki ~~~~~

Hej dziewczęta :)
Ada nie zazdroszczę, jak się sypie to się sypie na kilku płaszczyznach :/ oby to były "złe dobrego początki" i tego Ci życzę :)
Aschlle witaj ponownie :)
Monarti ślij kochana nam wiruski, ślij :)
A jak tam reszta staraczek, mam nadzieję że humorki dopisują i zbieracie siły do walki ;)
A ja być może na ten jeden cykl wskoczę znowu na listę do testowania :D bo jadę do mojego Miśka prawie na cały kwiecień :D. W prawdzie nie mam co się nastawiać , bo nigdy nic nie wiadomo, ale jak znam życie to i tak będę przeżywać :p . Czekam właśnie na @ bo powinna zawitać do końca tygodnia i podam datę prawdopodobnego testowania :)
Miłego dnia kobietki i &&&&& za wszystkie !!!! :*

ja już z sił opadłam całkowicie... maszyna ruszyła... dzwonili do mnie z pracy, że napisali na tą sąsiadkę do spółdzielni i na policję... jestem przerażona. Żołądek mnie ściska, do mieszkania odprowadził mnie dozorca, bo źle się poczułam. Ryczeć mi się chce... Czemu ja mam takiego pecha???:wściekła/y:

Ada wiem, że łatwo mówić :\ , ale spróbuj się jakoś zrelaksować, ciepła kąpiel, lampka winka, meliska i powiedz sobie że dasz rade !!! co nas nie zabije to nas wzmocni ! stawiając czoło przeciwnościom losu jesteś z dnia na dzień silniejsza !!! DASZ RADE !!!

Ada nie zazdroszczę problemów, musisz byc silna, poradzisz sobie, wiem łatwo się mówi, ale zawsze tak jest jak się wali to na całej linii.
Aschlee to dobrze, że wracasz do formy.
beata1313 widzę, że się nas nazbierało na ten kwiecień, więc do dzieła.

Witam wieczornie te ktore dziewczynki poznalam wczesniej i te nowe:-).sorki dawno mnie tu nie bylo i przyznam sie bez bicia nie mam nic na usprawiedliwienie :wściekła/y:.mam troche problemow jak zreszta i wiekszosc z Was otoz z mezem stracilismy prace i jestesmy w totalnym dolku i jeszcze mialam 24 dostac okres i cisza co prawda brzuch mnie pobolewa jak na okres ale mamy nadzieje ze dostane bo nie wiem jak bysmy dali se rade.Pozdrawiam wszystkie kolezanki te znane i te nie znane

reklama
beata31 czyli nie robiłaś testu? Ciężka sprawa z ta pracą, ale może mężowi się uda szybciej coś poszukac, facetom zawsze łatwiej.

Do góry