reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ale mi robicie smaki! Wredotki...
Ja jutro skromnie ale pysznie - makaron razowy ze szpinakiem :-p
Poza tym wyczytałam że bardzo dużo żelaza ma AMARANTUS, Adelo polecam ;) ja kupiłam gotowy tzw. popping i jem z jogurtem. Smakuje jak pokruszony wafelek a ma tyle właściwości odżywczych...

reklama
Lisica ja pracuje w piekarni i mamy chleb z mąki z amarantusa. Jest to chleb żurawinowy. Bardzo dobry. Ja muszę się odzwyczaić od jedzenia chleba, dlatego szukałam przepis na chleb bez mąki.
Ogólnie po @ chcemy zacząć starania, ale zobaczymy co lekarz powie...

Ada ja całkowicie zrezygnowałam z pieczywa, raz na czas zjem krążek ryżowy. Gdzieś miałam przepis na chleb bez mąki z ziaren, do tego ponoć w diecie Dukana jest jakiś bez mąki ale wątpię by był zjadliwy :-p

Lisica właśnie podrzuciłaś mi pomysł! wafle ryżowe, przecież to bez mąki. Duży buziak dla Ciebie :-D
Kurczę, jakoś tak niepewnie czuję się w tym internecie... sama nie wiem czemu.
Dobranoc Dziewczyny :-)
wiecie co? ja już niczego nie planuję. bo zawsze nie wychodzi. Co ma być to będzie :tak:

Kiedyś jadłam Dukanowy chleb i był dobry:tak: ale przepisu nie mam niestety...
Ada narobiłaś mi smaka tymi cukinami hehe:tak:chyba jutro podjadę kupić..
Wafle ryżowe jem.. ale ja całą paczkę zjem w pracy hehe:-D

My nie planujemy kochana my tylko bardzo pragniemy :tak::tak::tak::tak:

Kobietka mnie mozesz wykreslic calkiem z poczekalni ja daje sobie spokoj tak zdecydowalismy z mezem.
Wszystkim Wam zycze powodzenia i gratuluje spokojnych ciaz zycze!!!

Dzień dobry :*

Paula będzie dobrze, jeśli taką decyzję podjęliście wspólnie, to na pewno wyjdzie Wam ona wcześniej czy później na dobre :) Mimo wszystko trzymam kciuki!

Przyznam się dziewczyny, że pierwsze słyszałam o czymś takim jak AMARANTUS :zawstydzona/y: Muszę o tym poczytać. Widzę, że smakoszy dań z ryżem i makaronem jest więcej :)))

Lisica - ostatnio jadłam w restauracji tagliatelle ze szpinakiem, było pyszne. Szukałam jakiś przepisów na necie, ale żaden mi nie spasował. Każdy różnie robi taki makaron, a raczej sos do niego. Mogę prosić o Twój przepis? :)

Miłego dziewczyny!!

ale sie porobilo u mnie w pracy. Pozwem sasiadka z gory mi grozi bo tlumacze ludziom ze przeszkadzamy sasiadom i dlatego zamykamy sklep.

reklama
Ada tak to jest z ludźmi :/ Aż tak źle? Najlepiej pokazać jej miejsce w szeregu, ale na spokojnie i nie dać się wprowadzać w kłótnie.

Do góry