reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Adelo najprostszy pod słońcem przepis: kilka ząbków czosnku (ja lubię więc daję ok. 5) siekam drobno i delikatnie podsmażam na oliwie (żeby się nie przypalily bo będą gorzkie). Wrzucam albo mrożony szpinak a jeśli mam świeży to taki, zblanszowany. Troszkę Vegety do smaku i ma się dusić (jeśli jest świeży szpinak to delikatnie podlewam wodą). W biedronce jest ser pleśniowy Lazur (chyba tak się nazywa), kroję go drobno i wrzucam do szpinaku by się roztopil. Jeśli jest za gesty to dodaję mały kubeczek jogurtu greckiego. I tyle... Jeśli ktoś nie lubi pleśniowego to robiłam też z mascarpone lub ze zwykłym serkiem topionym.

Ada przykro mi :(

Lisica, no właśnie chodziło mi o to co dodajesz do sosu :) jogurtu greckiego nie widziałam jeszcze, ale ze mnie kuchara, albo w moich okolicach takiego nie sprzedają :p no i ten ser pleśniowy też dobrze wiedzieć. Dziękuję!

Adelo jogurt grecki to taka lżejsza smietana :-p on ma ok. 10% tłuszczu. Możesz użyć i śmietany 12%.

Mnie coś dziś żołądek pobolewa.

Ada przykre to...

Witajcie Kochane...Ja odrazu przepraszam ze tak dawno mnie tu nie bylo...
Musialam troche dojsc do siebie, odpoczac,poukladac sobie to wszystko...nadrobilam wszystkie posty...dziekuje ze o mnie pamietalyscie:tak:
Sciskam Was Wszystkie bardzomocno

reklama
Witajcie Dziewczyny juz teraz lepiej...Na poczatku balam sie ze sie nie pozbieram po tym wszystkim ale teraz juz jest lepiej:tak:

Do góry