reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

No proszę jakie super wieści ;)
Kwiatuszku -gratki;) przypomniałam sobie jak ja byłam na samym początku ,a też poroniłam pierwsze dziecko i jak się bałam , ale wszystko jest puki co dobrze i Tobie też tego życzę , spokojnej ciąży ;)

Nadzieja - gratki kochana , cieszę się bardzo Waszym szczęściem dziewczyny jak będziecie gotowe by Was wpisać na listę z dwoma kreseczkami to proszę o info na priv ;)

Przesyłam fluidki kochane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

karolq - oj nie ładnie nie ładnie tak wpaść i nie napisać co u Was nu nu nu :-D

reklama
Nadzieja gratulacje.
Kwiatuszku gratulacje, kochana jaką ty dla mnie nadzieją jesteś, udało się za pierwszym razem, marzę o tym, właśnie kończe @ czekam na dni płodne i do roboty, och może mnie też spotka takie szczęście.
Domka pospieszyłam się z rzodkiewką, ale reszta nawet jak przyjdzie mróz to nie omarznie, mam nadzieję, tak mówiła moja babcia i mama.
Ada wiesz co sobie zrobiłam, posiałam natkę pietruszki ale dekorayjną:wściekła/y: mama mówi że to tylko do dekoracji i nie pachnie jak pietruszka, i dziś odkopałam te ziarenka,wybrałam i posiałam tradycyjną, no wiem co z tego będzie:-D
Kasia no właśnie kończę @ od 02.04.2014 zaczynają mi się dni płodne, także na wiosnę zaczynamy.

Kwiatuszku nadziejko GRATULUJĘ !! Naprawdę wspaniałe wiadomości!! Łapię oczywiście fluidki garściami;-);-);-)

Ada współczuję takich akcji w pracy:-( ale niestety Cię nie pocieszę..bo wszędzie jest nerwówka niezła:-:)-(

Bellaa ja właśnie dzisiaj dostałam @ po 42 dniach ehhh...:angry: ale cóż ZACZYNAMY WIOSENNIE kto z nami ??:tak::tak:

Kasia ja się przyzwyczaiłam. Będę szukać innej. Poza tym nie lubię siedzieć w sklepie, to nie dla mnie.
Bella mogłaś zostawić:-) ja mam naciową posianą i też jest dobra:tak:
Ja znowu rządzę w kuchni:-D dziś zrobiłam ciasteczka serowe z wiórkami kokosowymi, płatkami jęczmiennymi i owsianymi, cukrem i jajkami :-Dtaki mały eksperyment ;-) P myślał, że mięso na słodko je:-D Kochany jest, przyszedł i od razu poleciał po śmietankę do botwinki :-)pierwszy raz w życiu ją robię;-) w ogóle dziewczyny, jestem drugi dzień bez tabletek przeciwzawrotnych i czuję się dobrze :-D
Uciekam Mojego Ukochanego pomęczyć:-p na razie z zabezpieczeniem, ale już niedługo :-D
Udanego wieczorku :* przesyłam ciasteczka :-)

Ada ale ona była naciowa dekoracyjna, a teraz mam naciową:-)
Kasia to super, najważniejsze że w końcu się pojawiła, no to nie długo do dzieła:tak::tak:

Ada, to bardzo fajnie, że czujesz się lepiej bez tabletek oby tak dalej :)
Kasia będzie dobrze, ten cykl może być Twój, czego Ci życzę!

Dzisiaj robiłam Risotto z brokułami, kurczakiem - mmmhhhyyy wyszło mi apetycznie ;)

reklama
Ja jutro robię faszerowaną cukinię ryżem, pomidorami i papryką:-) w środę robię risotto:-D chyba mamy te same myśli i te same smaki;-)

Do góry