reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie dziewczyny

Miała być taka piękna pogoda:-)

Mój na rower uciekł :-( syn na wczasach z dziadkami a ja odpoczywam:-)

Witaj w klubie Domka mdłości zanikają ale krzyż mnie boli :-( w ciąży z synem czułam się tak koło 9 miesiąca :-(

reklama
Czesc Dziewczyny ;)

Dawno mnie nie było :(... Miałam ostatnio mało czasu i chyba potrzebowałam również "odpocząć" :/... Zaczełam mierzyć tem. i prowadzić wykres na ovufriend i sie udało :) w sobote ujrzałam II :D Jestem szcześliwa a zarazem się boje by nie utracić tego szcześcia ! Prosze Was o kciuki aby wszystko było dobrze :*

...musze napisać ze zaglądając dzisiaj i podczytując Was zrobiło mi się bardzo przykro :( bo widze ze troche się pozmieniało a mnie przy tym nie było :( ! Tule do serducha wszystkie aniołki :* i mocno scickam mamusie , bardzo mi przykro :(:( . Śle wirusiki :*:*:*

Miłego wieczoru, ja jeszcze zajrze :*

Nadzieja!!!!!

nareszcie, miło nam Ciebie tutaj widzieć :) MEEEEEEEGA GRATULACJE :) :) strasznie się cieszę :)

życzę nuudnej i spokojnej ciąży :)

reklama
Witam serdecznie ::-)

Przykro mi z powodu kolejnych aniołkowych mam :-( Wspieram Was i tule. Mam nadzieję, że szybko dojdziecie do siebie, choć wiem, że zapomnieć się nie da.

Gratuluję nowym zafasolkowanym mamusiom, Nadzieja! i komu jeszcze nie gratulowałam :-)

Chciałam Wam powiedzieć, że znowu mam 2 kreseczki na teście :-) Udało się za pierwszym razem :-) Mam nadzieje, że tym razem doczekam się zdrowego bobaska, bo termin mam w okolicach swoich urodzin :-D
Z ciąży którą poroniłam miał być synek...

Pozdrowienia dla wszystkich :-)

Do góry