blueberrry
Szczęśliwa :)
Anastazi - rozchmurz się! To tylko zła pogoda. Włącz sobie Twoją ulubioną muzykę, i nabierz pozytywnych myśli!
20 wypływamy a 4 powrót.
20 wypływamy a 4 powrót.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karkówke pokroić na plastry, doprawić i podsmażyć na patelni do zarumienienia. W garnku jakis litr wody, zagotować z kostką rosołową. Pokroić kilka cebul (sporo), do wody z kostką dodawać mięsko i cebulę. Gotować. Jak mięsko będzie miękkie, wyjąć, a sos cebulowy zaklepać
Mistrzostwo u nas nawet ja, nie jadająca cebuli, uwielbiam ten sosik
tak wlasnie zrobie czegos takiego mi brakowałodo tego kopytkadzięki za przepis
Amaliee jeszcze masz trochę czasu do niedzieli w zaszadzie to chyba calkiem oczywiste ze wyszedł ci negatyw bo teraz organizm teoretycznie dopiero zacznie wydzielać hcg.....jak się myle to poprawcie.....ale gin mi mowil ze czasami to jest kwestia nawet jednego dnia....dzisiaj wychodzi negatyw a jutro pozytyw....dlatego warto poczekać do dnia@@@...
bluee w takim razie zazdroszczę bo my bardzo chcieliśmy w sobote wracac ...ale coz....