reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Anastazi - rozchmurz się! To tylko zła pogoda. Włącz sobie Twoją ulubioną muzykę, i nabierz pozytywnych myśli!
20 wypływamy a 4 powrót.

reklama
Anastazi - z tego co pamiętam to Wy, 21 gru - 3 sty? Wiec racja, miniemy się o ten jeden dzień. Mój Luby załatwił chyba wcześniej bilety i jeszcze kabiny były, bo mamy na te dni podróży.

Karkówke pokroić na plastry, doprawić i podsmażyć na patelni do zarumienienia. W garnku jakis litr wody, zagotować z kostką rosołową. Pokroić kilka cebul (sporo), do wody z kostką dodawać mięsko i cebulę. Gotować. Jak mięsko będzie miękkie, wyjąć, a sos cebulowy zaklepać ;)
Mistrzostwo u nas :D nawet ja, nie jadająca cebuli, uwielbiam ten sosik :)

tak wlasnie zrobie:) czegos takiego mi brakowało:)do tego kopytka:):):)dzięki za przepis:):)

Amaliee jeszcze masz trochę czasu do niedzieli w zaszadzie to chyba calkiem oczywiste ze wyszedł ci negatyw bo teraz organizm teoretycznie dopiero zacznie wydzielać hcg.....jak się myle to poprawcie.....ale gin mi mowil ze czasami to jest kwestia nawet jednego dnia....dzisiaj wychodzi negatyw a jutro pozytyw....dlatego warto poczekać do dnia@@@...

bluee w takim razie zazdroszczę bo my bardzo chcieliśmy w sobote wracac ...ale coz....:):):):):)

Amaliee ale każda ciąża jest inna. Nie wiesz kiedy wtedy miałaś owulację, kiedy teraz. Nie wiesz jak szybko zagnieździł się zarodek.
Ludzki organizm i proces zapłodnienia to nie schemat, który zawsze działa tak samo.

Amaliee ja od zawsze wiedziałam ze nie chce mieszkac ani z moja mama ani tym bardziej z tesciowa...owszem to jest bardzo wygodne przy dzieciach...wkoncu nikt się tak nie zaopiekuje i nie rozpieści dzieci jak babcia:)ale jak to zawsze jest sa plusy i minusy....a może brakuje jej towarzystwa i dlatego przychodzi do was na gore???

reklama
Amaliee - może jeszcze za wcześnie, powtórzę słowa Ritty : zrób za trzy dni test ponownie.

Anastazi - pyszny obiad u Ciebie dziś będzie. :) !

A ja dziewczyny wracam do domu, mam wolne do 18. :) dziś projekty zrobione, jeszcze do klienta muszę skoczyć i mu je pokazać o tej 18. :), a teraz pędzę do domu robić obiadek i mieszkanko ogarnąć. :)

Podbrzusze mniej boli, piersi - cholernie bolą przy dotykaniu..
Po za tym, po głębszym zastanowieniu, dotrwam z wielkim trudem do tej niedzieli. I cały czas wierzę, że ten okres nie przyjdzie (mimo, że zawsze na niego czekałam) a te obiawy są na upragnioną ciążę. :)

Do góry