reklama
Nadzieja no aby patzrec jak bedziemy stekac ze brzuch duzy;-)
Ale ja mam dzis energi;-) okna i lustra juz wstepnie umyłam,jeszcze aby spłukac. Pranie juz drugie wstawione. Zaraz za obiad tzreba sie brac. Dzis kotlety mielone,ziemniaki i fasolka szparagowa;-) mniam;-) Jeszcze jak mnie najdzie to ubrania poukladam i posegreguje bo Aga mi tak urosłą ze powyrastała z ubran i na zakupy musze sie wybrac. Spodni i skarpet jej kupic.
Ale ja mam dzis energi;-) okna i lustra juz wstepnie umyłam,jeszcze aby spłukac. Pranie juz drugie wstawione. Zaraz za obiad tzreba sie brac. Dzis kotlety mielone,ziemniaki i fasolka szparagowa;-) mniam;-) Jeszcze jak mnie najdzie to ubrania poukladam i posegreguje bo Aga mi tak urosłą ze powyrastała z ubran i na zakupy musze sie wybrac. Spodni i skarpet jej kupic.
MonaG1985
Fanka BB :)
a u mnie na obiad kapuśniakmezulkowi zrobie naleśniki jeszcze bo buzka mu się krzywi jak zupe ma zjeść haha
![]()
ja wczoraj na kolacje zrobiłam kluski na parze z jogurcikiem, truskawkami,bananami,jabłkiem,mandarynka płatkami owsianymi i bitą śmietana na prośbę męża- narzekał, że dużo.Po godzinie szukał czegoś do zjedzenia w lodówce
reklama