reklama
MonaG1985
Fanka BB :)
Hahah nadzieja mało z krzesła nie spadłam. Moja suka sie szczeniła;-) pierwszy raz;-)
to super! dobra z Ciebie "położna" spisałaś się na medal ;-)
nadzieja!
Dziękuje aschele :* ... Chciałabym aby wszystki wasze kciuki za mnie naprawdę sprawiły zeby Fasolka rosła ale boje sie ze to byłoby zbyt piękne po negatywnych testach no ale póki @ nie ma zawsze ta nadzieja chociaż najmniejsza w sercu jest !
blueberrry
Szczęśliwa :)
Domka gratulacje !
spisałaś się na medal, razem z trojaczkami i ich mamusią!

Anastazi niech rośnie rośnie !
Nadziejko!! Trzymam nadal! Mocno mocno mocno!
Anastazi niech rośnie rośnie !
Nadziejko!! Trzymam nadal! Mocno mocno mocno!
blueberrry
Szczęśliwa :)
Zafasolkowane laseczki a tak apropo brzuszkow to pamiętajcie zdjecia nam tu wklejacjak tylko sie lekko chociaż pokażą
![]()
Anastazi, mój juz tez powoli widać.
No i w końcu mąż mnie wywlukł, że tak napisze na zakupy.. Kazał mi kupic sobie co potrzebuje, bo widzi ze brzuszek rośnie, a ja juz w jeansach nie lubię chodzić, bo mnie gniecie. Wiec zrobiłam pierwsze zakupy ciążowe.
Spodnie jeansy z h&m ze ściągaczem na brzuch , legginsy ze ściągaczem na brzuch i dwie takie luźniejsze bawełniane koszule.
Nadziejko wkleję zdjecie brzuszka, jak zrobie. Bo chciałam robic od początku ciazy, ale ze brzuszka nie było widać, to ospusciłam, a teraz mimo ze powoli rośnie, to ja juz sama nie wiem czy to brzuszek ciążowy czy mój brzusio..
Wiec wychodzi na to ze nie dowierzam.
reklama
nadzieja!
Ja jak byłam z Seba w ciąży to robiłam juz 6 tyg zdjecia haha nie wiem co ja tam widziała i fotografowalam bo jak patrzę teraz na zdjecia to normalny brzuch widzę ale po 12 tyg juz coś było widać ze brzuszek lekko sie zmiena bo nadal Maly ale gdzieś inny
ogólnie koło 20 było widać ze w ciąży jestem :0 długo czekalam na brzuszek :0