reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

No i pewnie dlatego nie dowierzam, bo ciezko mi odróżnić mój lekki brzuszek ktory miałam i mam z przed zajścia w ciąże (bo ja to do najszczuplejszych nie należę) od ciążowego. Ale obiecuje ze jak tylko sie pojawi taki jaki ja będę uważać ze jest juz to wstawie zdjecie. :)

reklama
No mi na jeansach zależało, bo moich juz nie ubierałam, bo tak jak wspomniałam uciekały mi brzuch. :)

Domka doczekasz sie kochana!
Trzymam kciuki za Twój cykl teraz!!
I wszystkim fluidki przesyłam!!
I Łapcie kochane! :*

Blue mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda. Witaminy jem. Bo jak nie to M mi modem zabierze do neta;-/

Powiedz M, że wszystkie staraczki od jesieni rozpoczną strajk jak Ci ten modem zabierze! :)
Najważniejsze to (chociaż to trudne) spróbuj nie myślec, brać i korzystać ze starań. :) jestem słowem Luz kochana. :*

reklama
ja juz w domciu

obiadek zrobiony, rosołek zjedzony a na drugie paluszki(kopytka) bo moje dziecię jest niejadkiem a wiem, że to akurat zje:)

łapie fluidki...:) ja tez podchodzę na luzie :) ale witaminki łykam:) mój nawet wiesiołek zgarnął ze sobą...się mężczyzna przejął rolą:p napewno mu nie zaszkodzi he he :)

a co do brzuszka- mój już był bardzo widoczny w 16 tyg- a na porodowce nikt nie wierzył,że mam w brzuszku tylko jedno dziecko...niestety miałam dużo wód płodowych a synek ważyl 3900

Do góry