reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Fimka - Ja po ślubie też już prawie półtora roku, też pierwszy miesiąc starań, bo uznaliśmy również że już czas. :) a na obiad gulasz, ale ja mam z ziemniakami. :)

Mizzah - A co do wieku to juz raz pisałam..
Nie ważne ile masz lat, ważne na ile lat się czujesz! :)
No i gratulacje z okazji Ślubu :)

reklama
hej kochane...
Nie pisalam no od wczoraj mamy gosci siostra mojego z narzeczonyn i zostali wczoraj tez tescie nas nawiedzili:) chlopaki wodeczke my winko i tak zlecialo...
Luby rosolek zrobil pozniej kosciolek no i drugie:) a teraz lezakujemy...szarlotka w piekarniku bo znowu goscie sie szykuja:/(nie przepadam za nimi hihi) ale odbebnie i bede miec spokoju troche hihi...
Mizzah ja jeszcze 29 ale w styczniu 30 sie szykuje...i staramy sie o druga dzidzie:) to nasz drugi cykl staranek...z Fabim staralam sie poltora roku urodzilam go w wieku 27 lat...
Mnie nadal pobolewa brzuszek jak na @ a termin mam za tydzien...albo mi sie zdaje albo jak koncze siusiu to na papierku jakby roz byl...sama juz nie wiem...
milego popoludnia zycze;)

A mam pytanie, bo nie ukrywam, że zajęłoby mi to sporo czytania:) w jakim wieku jesteście i czy staracie się o pierwszą dzidzię czy już macie dzieci?

27 lat, staramy się o drugie dziecko. Dziś mi mój synek powiedział, że chce mieć braciszka, bo nie ma się z kim bawić :laugh2:

a na obiad gulasz, ale ja mam z ziemniakami. :)

a ja z makaronem razowym, brakło kaszy a ziemniaków nie lubię :-p

Anulka narobiłaś mi smaka na szarlotkę!!! Ale ja nie mogę słodyczy jeść :-(

Małż zabrał Urwisa na rower, dziś piękna pogoda u nas. Ja 25 min na orbitreku spędziłam i ledwo zipię... Ogólnie mam jakiś spadek formy, chyba jesienne przesilenie :sorry:
Moja "przepuklina" jest chyba jednak jakimś zrostem, co lekarz to inna opinia, ale w sumie tylko mnie wymacali :laugh2: Muszę się wybrać na USG, może w przyszłym tygodniu znajdę czas, bo ten się zapowiada nieciekawie :confused2:

Witam wszystkich, chciałabym dołączyc do forum . Też zaczęliśmy starania z mężem o trzeciego dziecko. Mam dwóch synków. Starszy ma 5 lat młodszy 3,5 roku, oboje w przedszkolu, więc........Przyszła pora na trzecie. Od czasu porodów miałam regularne cykle, w ciąży zachodziłam bez problemów. Zaczęliśmy we wrześniu, nie udało się, wiem że to nie takie proste, ale boję się że zaczęły mi się problemy, gdyż nagle mam nieregularne cykle, raz zdarzyło mi się 27 dniowy, w następnym miesiącu miałam 31 dniowy czyli taki jak zawsze, myślałam że to jednorazowo tak wcześnie, a tu w tym miesiącu znowu 27 dni, a więc na pewno nie trafiliśmy nawet w dni płodne. Jeśli mi tak zostanie a więc raz cykl 27 dni raz 31 to trochę mi to utrudni ,ale oczywiście podchodzimy do tego z mężem na spokojnie nie ma przymusu, w końcu mamy już dwójkę, jak się uda to będzie super. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie z moimi cyklami.

reklama
Jeśli cykl będzie 27 dniowy to 26 października a jeśli 31 dniowy to 30 października:-D jeśli tak będzie na przemian to teraz powinien byc cykl 31 dniowy.:sorry: Dzięki za przyjęcie do grona.:-)

Do góry