Dzień dobry na początku tygodnia!
W tym tygodniu życzę wszystkim staraczkom zdania testu ciążowego oraz (jeśli za wcześnie na test) owocnych prób
W związku z szerzącym się jesiennym spadkiem nastroju proponuję wykonać następujące czynności; spacer do kwiaciarni, kupno świeżych, pachnących kwiatków (wedle gustu) i na koniec - postawienie ich w centralnym punkcie domu
Chińskie ciasteczko na dziś:
"Chcesz być spokojny - bądź głuchy".
Te chińczyki to jednak zawsze wiedzą co powiedzieć haha
blueberry - dziękuję za wyjaśnienie w sprawie aplikacji
jak będę miała czas również poszukam jakiegoś odpowiednika na androida, bo bardzo spodobała mi się konkretność i praktyczność aplikacji. Na mamazone już przesiaduję w wolnym czasie, oglądam filmiki, słucham wypowiedzi lekarzy... mówiąc ogółem poszerzam wiedzę. Ciesze się, że podałaś tę stronę, bo nie widziałam jeszcze w necie tak obszernego portalu o tej tematyce. Dziękuję!
Mizzah - trochę późno odpowiadam ale... mam 24 lata i są to pierwsze nasze starania, drugi cykl. Mój Luby jest trochę starszy. Chyba jako jedyni - bez ślubu?
Znam kilka takich par, gdzie obie strony dłuugo na siebie czekały - teraz są naprawdę szczęśliwi i doceniają prawdziwy związek
także tylko się cieszyć kochana, że znalazłaś swojego Ukochanego!
Ewka29 - cieplutko witamy i zapraszamy, rozgość się
trzymam kciuki za udane staranka
macie doświadczenie więc dacie radę!
Odnośnie tematu obserwacji siebie to ja na razie nie działam nic w tym kierunku. Tzn. staram się obserwować organizm, słuchać co chce mi powiedzieć
ale nic nie mierzę. Powiem szczerze, że gdybym umiała to robić dobrze to spróbowałabym bo jest to dla mnie zwyczajnie interesujące i ciekawe - że przy kilku prostych zasadach i pomiarach można wiedzieć w jakim cyklu się znajduje. Nie mówiąc już o tym jak to pomaga w życiu (wiedza kiedy zbliża się @ lub ovu)
Obecnie nie mierzę tempki głównie dlatego, żeby się nie nakręcać... wole się jeszcze zdać na los
Ale zazdroszczę umiejętności