reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Hej.
Kusiak gratulacje :)

Nadziejko, nawet nie wiedziałam że są takie testy do domowego użytku.

Jak mnie głowa dziś boli. To wszystko przez tę pogodę. Od rana albo leje, albo gradem sypie, albo słońce tak świeci że nic nie widać. I wieje do tego. A od przyszłego tyg. ponoć -30* Ma być :szok:

reklama
Lisica -30* ?! O rany..
Naprawdę anomalia pogodowe.
Mam nadzieje ze wiosna szybko przyjdzie, a lato tuż za nią, bo ta szarość juz przytłacza. :/

Ja za chwilę zrobię ogień w piecach, bo strasznie zimno jest. No i posprzątać muszę, bo jutro Kolędę mam zamówioną. uciekam :-)

Cześć babeczki, ale dziś miałam szalony dzień:)
Pojechałam do pracy... jakoś do tej 12 zleciało... i po 12 dostałam telefon, Witam Security Wrocław z tej strony z panią ... mam przyjemność? a ja mówię że tak... i dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną...kiedyś wysłałam cv przez internet... xd

i dzwonie do męża a on mi mówi ale weź się jeszcze przejdź do "XXX" na miejscu i się dowiedz. Do takiej firmy małej produkcyjnej , wczoraj nie zdążyłam bo pojechałam do miasta po 15 a oni pracują tylko do 15. No to zwolniłam się wcześniej z pracy i pojechałam rozmawiać z szefem tej firmy...

A on do mnie " a czemu pani nie przyszła wczoraj? jak by pani przyszła wczoraj już dziś by pani pracowała" wczoraj przyjął 10 osób,
"ale na pewno jakaś umowa dla pani się znajdzie" !!! Dałam mu swój numer i dane:D Mam czekać na telefon!!! Trzymajcie kciukasy!!!

To już by było spełnienie marzeń, popracowała bym z 2-3 msc i poszła bym na l4:

Ps Kusiak Gratulacjee:D

Ostatnia edycja:
czesc

KATKA-trzymam kciuki za prace.

KUSIAK-gratuluje.

A u mnie nic z tego.Cos zawsze jak nie urok to przemarsz wojsk.
Zrobilam dzisiaj bete i jest <0,100 ,do tego skoczyla mi prolaktyna -31 przy normie do 23 i TSH 2,49.A juz bylo takie ladne wrrr...

Fuma_Foch - przypomnij mi kochana jakie masz to tsh ?Bo albo ślepa jestem ,albo przeoczyłam ;/ja też walczyłam z tsh może coś pomogę;)

Kusiak - no no gratki , zrobiłaś nam tu wejście smoka , powtórz teścik albo zrób sobie betkę po terminie @ ;) czekamy na potwierdzenie czy już mam Cię wpisać na listę zafasolkoanych ???

No ja w sumie też polecam taki spntan jak macie możliwość to na dni płodne wybyć gdzieś może być nawet gdzieś w gości , wyluzować i nie myśleć o tym , ja przez alko ,które mąż pił w moją owu i przez to ,że byliśmy u kogoś i było tak "pod strachem" bo pełna chata ludzi spisałam cykl na straty ,a tu niespodzianka ;)

Fuma - już dojrzałam to tsh , mój endo-ginek mówi ,że do 2,50 tsh pozwala na zajście w ciążę ,ja miałam żeby nie skłamać 2,3 chyba , po 3 miesiącach na kontrolnym tsh było 2,06 lekarz mi wtedy ciut zwiększył to znaczy kazał brać od pon do pt 75 letroxu ,a w soboty i niedziele 100 i tak biorę cały czas przed zajściem w ciążę nie chciało za chiny spaść poniżej 2 ,a teraz badałam 3 stycznia i wyszło 1,22 gdzie ponoć lubi wzrastać w pierwszym trymestrze ja biorę jod i ten letrox no i kwas ,a jak upłynie 12tc to mam odstawić jod i kwas i brać suplement diety dla kobiet w ciąży znaczy witaminki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kobietka ja mam teraz tsh 2,28 i konsultowałam to z endokrynologiem przez telefon, i mówi że da mi minimalna dawkę leku na czas ciąży. Wizyta mam 22.01.2014.
Kusiak gratulację, super.
Ada ja tez mam kolędę jutro.
katka to trzymam kciuki żeby cię przyjęli.

Do góry