reklama
K
kobietka22
Gość
No czekam na kolejne testujące
Trzymam mocno kciuki za Was
Chciałam przypomnieć ,że początki ciąży wiążą się często z bólami w krzyżu, podbrzuszu zupełnie jak na @ nie wiem czy pamiętacie ,ale jak już wiedziałam ,że w ciąży jestem to miałam wrażenie ,że @ nadeszła lub zaraz nadejdzie i nawet ginek mi powiedział ,że u sporej części kobiet to zupełnie normalne także puki nie ma @ jest nadzieja
KaS - już Cię przepisałam na liście.
Aha bo miałam zapytać ,a po co mężczyźni biorą kwas foliowy ??? no bo wiem ,że to ma wpływ na cewę nerwową dziecka w łonie mamy i nawet nie wiedziałam ,że panowie też biorą.
Trzymam mocno kciuki za Was
Chciałam przypomnieć ,że początki ciąży wiążą się często z bólami w krzyżu, podbrzuszu zupełnie jak na @ nie wiem czy pamiętacie ,ale jak już wiedziałam ,że w ciąży jestem to miałam wrażenie ,że @ nadeszła lub zaraz nadejdzie i nawet ginek mi powiedział ,że u sporej części kobiet to zupełnie normalne także puki nie ma @ jest nadzieja
KaS - już Cię przepisałam na liście.
Aha bo miałam zapytać ,a po co mężczyźni biorą kwas foliowy ??? no bo wiem ,że to ma wpływ na cewę nerwową dziecka w łonie mamy i nawet nie wiedziałam ,że panowie też biorą.
Mój bierze zestaw witamin dla mężczyzn. Tam jest mg, cynk, kwas foliowy i masa innych witaminek
Ja dziś ostatecznie pozbywam się kalendarzyka, termometra co ma być to będzie
Cykle mam ostatnio po 26 dni wiec jeśli dobrze liczę to zaraz po @ powinniśmy się intensywnie przytulać żeby niczego nie przegapić.
Mąż konczy dziś brać leki na żołądek a ja w końcu uporałam się z nawracjącym zapaleniem pęcherza więc powinniśmy teraz zaskoczyć a jak nie to za miesiąc czy dwa.
Ja dziś ostatecznie pozbywam się kalendarzyka, termometra co ma być to będzie
Cykle mam ostatnio po 26 dni wiec jeśli dobrze liczę to zaraz po @ powinniśmy się intensywnie przytulać żeby niczego nie przegapić.
Mąż konczy dziś brać leki na żołądek a ja w końcu uporałam się z nawracjącym zapaleniem pęcherza więc powinniśmy teraz zaskoczyć a jak nie to za miesiąc czy dwa.
Mojemu ginka kazała brać kwas to ponoć też wpływa na jakość nasienia i do tego ten zestawi witamin i zero fasoli grochu a dużo miesa czerwonego warzyw i owoców. A co do piwa to raz w tygodniu może się napić bo drożdze zawarte w piwie źle wpływają na nasienie. Także ten miesiąc ostro stosujemy zalecenia żywieniowe
K
kobietka22
Gość
Mój mąż był ogólnie przeciw moim komentarzom na temat piwa , chciałam aby na czas staranek wstrzymał się z piwem i alkoholami bo mieli w zwyczaju ze szwagrem sobie chlapnąć w weekendy , akurat w weekendy mi wypadały te dni , w pierwszym cyklu starankowym akurat byliśmy w domu więc wstrzymał się z tym piwkiem , ale w drugim pojechaliśmy akurat do mojej kuzynki i jej mąż postawił wódkę , wypili tę wódkę i uznałam ,że pewnie ze starań nici bo plemniki będą w niefajnym stanie ,ale mimo to zaszłam w ciążę właśnie wtedy , jak człowiek myśli ,że i tak nic z tego i sobie tak jakby odpuszcza to chyba pomaga.
reklama
nadzieja!
Fanka BB :)
A wiecie co na stronie gdzie zamawialam testy są rownież testy dla mężczyzn ! Są dosyć drogie i wyglądają trochę jak nasze płytowe :0 daje sie tam nasienie chyba - muszę dokładniej poczytać !
powiedziałam mojemu ze jak do czerwca nie wyjdzie to go sama przebadane tym testem
hehe