reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Dzięki dziewczyny,
Właściwie nie mam co narzekać... chociaż wczoraj czułam się tragicznie ale dziś jest ok:D

Ada ja zamawiałam to badziewie na aleegroo, nie zamawiaj nie ma sensu... nie polecam...

Strasznie chce mi się ostatnio pić ale Gazowanego, chce mi się pączków właściwie to zjadam z 3 w pracy na śniadanie, na słodkie nie moge patrzeć... jakoś mnie odrzuciło... Ale i...

Czipsy mogła bym wcinać tonami, ale muszę dać sobie na wstrzymanie bo wiem że nie mogę, bo to niezdrowe dla dzidziusia i dla mnie:) ale strasznie ciężko mi się powstrzymać,

chodzą za mną frytki, Brokuły... masakra takie mam dziwne smaki jak bym w zaawansowanej ciąży była... masakra:D

;)
a co tam u was?

reklama
Witam i ja po 2 dniach przerwy .. tyle naprodukowałyście postów, że ponad godzinę was czytam:tak::tak:
My już po imprezie urodzinowej dla dzieciaków, było super;-);-) jutro zakupy a w niedziele rodzina przychodzi.

Ja zjadłam dziś 2 kawałki tortu pyszny był:tak::-)
Zmykam już spać bo codziennie coś mamy, wczoraj były jasełka młoda pierwszy raz rzez mikrofon recytowała:-)

Jutro idę do rossmana i kupię te testy a co tam;-)

Dziekuje dziewczyny Wam bardzo :D

Kobietka ja bety zrobic nie moge bo tu gdzie mieszkam (w UK) sie nie robi takich badan wiec musze sie umowic z polozna a ja dopiero bede widziala kolo 8 tyg (o ile dobrze pamietam) a i tak nie zrobi mi zadnych badan... Takze w sumie to dopiero moje pierwsze usg potwierdzi ciaze na 100% a to bedzie dopiero jakos w 13 tyg :p :D ale ja tam juz wiem ze jestem w ciazy i nie bede w ta watpic!! :D

Witam się i ja:-)
Nadzieja czekam na teściora:-) u mnie dzisiaj temperatura się podniosła:-)36.6 a wczoraj 36.3 :p a do płódnych jeszcze tydz:-)

Mojego syna całkiem choroba położyła:mad: a tak długo omijał choroby, mam nadzieję że do środy wyzdrowieje bo w przedszkolu dzień babci i dziadka:p

Witam rownież :)

Ja juz w pracy kawke pije ;) nastrój w miarę oki ;)

Hej z rana;-) jak chumory dzis? Testuje ktos? Nadzieja jak tam? @ nie ma? rób tesciora z rannego bo ty chyba juz po terminie?

Nadal nie na @ ! Ból brzucha minął , mam wrażliwe sutki ha ha ale przed @ tez czasami tak mam ... Nie czuje ciąży ani @ :/ jak jutro nie nadejdzie to zatestuje jeszcze w poniedziałek ale wątpię ze sie udało juz nie pamietam kiedy @ przyszła w terminie :0 zobaczymy, dzisiaj mi sie śniło ze obudzilam sie w nocy i pisałam do was ze zatestowalam i były dwie KRECHY haha

reklama
nadzieja, ja tez miałam taki sen, a za miesiąc dwie kreski były:tak: a wiesz jest wcześnie to ciążowo nie będziesz się czuła, tak więc trzymam kciuki.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ada ja juz po kolędzie, a jak u ciebie.

Do góry