reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Wina nie pije bo mam kaca;-/ nie lubie uprawiac sexu z m jak jets pijany,chyba ze oboje to chamulce puszczeja ale ja malo pije. Teraz prawie wcale bo kierowca zawsze jestem.

No cena kosmos :0 ciekawe czy w klinice podobnie badają :0 np. Takimi własne testami ;) szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam ze takie testy są ze tak można samemu w domu wojowników wziasc i przetestować hehe :D

Hej dziewczyny, nie bylo mnie tu dlugo bo juz od polowy grudnia gosci mialam w domu i wyjechali dopiero w tym tygodniu :) zupelnie czasu brakowalo zeby cos do Was napisac ale czytalam Was duzo (moze nie wszystko ale duzo) i juz szybko gratuluje katce i ritta Tobie tez chociaz Ty chyba jeszcze czekasz na potwierdzenie :) bardzo sie ciesze dziewczyny :)

A ja tez mam wiadomosc, dzis rano zrobilam test i wyszla blada kreska :D a jestem 2 dni przed spodziewana @ wiec potem kupilam sobie taki test cyfrowy ktory jest bardzo dokladny bo mowi od razu ktory to tydzien i tez potwierdzil ciaze :D a nie liczylam za bardzo ze sie uda bo przez gosci nie staralismy sie jakos bardzo, udalo nam sie po cichu (mam nadzieje ze po cichu :p) kilka razy ale bylo to tak na szybko i jakos nie nastawialam sie ze cos z tego wyjdzie a tu taka niespodzianka!!! Takze dziewczyny wyluzujcie i sie uda, tak jak z reszta mowi to Kobietka :) teraz mam tylko nadzieje ze sie ciaza utrzyma :)

Super Kusiak ! Czekamy na potwierdzenie:-)

Ja się powoli będę żegnać. Mężuś wraca więc trzeba działać he he :-)
Pozdrawiam Was i życzę owocnego i spokojnego weekendu:-)

reklama
Do góry