reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Dzień dobry dziewczyny! Już prawie prawie weekend :)

Dziś wizytuję u ginka, oby coś dobrego z tego wyszło :-D dziecko na przykład :-D

reklama
Witam Was kochane!

Na początku napisze tak..
O tych zwyrodnialcach co maja wyjść na wolność. Jeżeli otrzymali kiedyś tam karę więzienia i to sie uprawocniło, to nie moze byc skazany za to samo jeszcze raz na odbycie dłuższej kary jak dożywocie, wiec tu jest klops..
Dziwi mnie to, że ustawę o umieszczaniu takich zwyrodnialcow w specjalnych placówkach po osiedleniu wyroku wprowadzili w grudniu, skoro po wprowadzeniu potrzeba kilku miesięcy aby taka ustawa weszła w życie (a przecież wiedzieli juz od początku roku ze rok 2014 bedzie wolnością dla zwyrodnialcow, to jednak nic nie zrobili na początku tylko na końcu 2013)
I zamiast skupić sie bardziej na tym, aby chronić nas ludzi, obywateli to skupiają sie na gender..
I tak jak przedtem napisałam.. Dziwie sie i to bardzo, ale to bardzo że im nie pomogli odejść szybciej z tego swiata (tak jak np, w sprawie Olewnika, jak Ci świadkowie i oskarżeni wieszali się jeden po drugim)

Co to Kamienia Pomorskiego, Motorniczego z Łodzi itp.
Dla takich powinny byc kary dożywocia, lub 25 lat. To i tak nic nie pomoże rodzinom, życia nie wróci ludziom, ale była by surowsza kara. Po za tym oni chcą nałożyć na tych przestępców karę pieniężną plus pieniazki dla tej rodziny, a jak nie mają to co? Państwo przecież bedzie płacić.. Wiec jestem za tym, aby zaczęli pracować w więzieniu na poczet swojego długu, aby spłacić, spłacać te pieniądze.. Po za tym na takich idiotów brak słów.. Naprawdę brak słów. Tym bardziej ten z Kamienia miał obstawę policji taką wielką jak szli do sądu, ze śmiać mi sie chciało, bo zeby ludzie go nie zlinczowali. A niech nawet Twarz, Imię, I nazwisko pokażą. Był taki odważny pić i jechać, ćpać i jechać? To niech pokażą jego osobę. :/

Co do tych alkomatów.
Po pierwsze trzeba je co jakiś czas sprawdzać i kalibrować na nowo (nie wiem czy dobrze to napisałam, ale sprawdzać i ustawiać na nowo) po jakimś czasie użytku.
Po drugie znajdzie sie jakiś baran, że osobę trzeźwą poprosi o dmuchnięcie, lub tak jak ten motorniczy, trzeźwy jak chuchał, a kupił alko w przerwie i pił(p*******niety człowiek),
Po trzecie znów ktos zarobi bo wprowadzenie takich alkomatów to koszta.
Po czwarte, nie mają teraz w rządzie pomysłu to zaczynaja skupiać sie na alkomatach.

Niech rząd powiększy kary.
Niech Policja robi wiecej akcji trzeźwości.
Niech w szkołach wprowadza lekcje z tego jakim powinno byc sie kierowca, zeby dzieci juz od najmłodszego pamiętały. Przeciesz te małe Wasze/nasze pociechy, szybko sie uczą i są bardzo mądre, a zaczynając taką edukacje, bedzie to rzutować na przyszłość.
Niech zrobią porządne spoty reklamowe tak jak w Nowej Zelandii o szybkości, które dotrą jeszcze bardziej do ludzi.
I niech rząd nakaże szybsze ekzekfowanie kar (nie tak jak w przypadku tej pijaczki, co jechała autem i wpadła w tunel metra i traciła auto, bo ona sie bawi z nimi w kotka i myszkę, a przecież to nie był jej pierwszy raz jazdy po pijanemu. Wiec jeżeli to był drugi, czyli jest recydywistką, to idzie do więzienia, i traci prawo jazdy na całe zycie, a nie ona tak sie z nimi bawi, ze nawet na komendę sie nie stawia)

Dobra ależ sie rozpisałam.
Przepraszam, ale poniosło mnie.

Ps. Przepraszam za błędy, pisałam z telefonu.

Ostatnia edycja:
Dopisze w tym poście, bo do tamtego by to nie pasowało.

Dzien dobry kochane!!!!
Życze Wam udanego dnia!
Zdrowia! Nie chorować mi kobietki!
I trzymam kciuki za Waszs nowe cykle!

Nadziejko !? I jak tam?!
Inis trzymam kciuki!!!!! Mocno mocno za wizytę!!! Pisz odrazu po! :*

Jak sie wszystkie czujecie?
Ściskam mocno!
I dodam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ moc fluidków! :*

Witajcie :)

Dziękuje za fluidki :) łapie wszystkie oby pomogły ;)

Ja pije kawke w pracy , nie moge sie rozbidzic :/

Bleuberry - u mnie bez zmian , @ nie ma ale raczej przyjdzie - krzyż mnie boli... Jeśli nie przyjdzie do poniedziałku to zatestuje :) dzięki ze o mnie pamiętasz :):):)

Inis - trzymam kciuki aby z wizyty dzidzius wyszedł :):). &&&&&&&

Jeśli chodzi o te wszystkie tragedie które ostatnio miały miejsce róża dech w piersi zapiera :( nawet mie wyobrażam sobie cierpienia najbliższych osób :( coś niemozliwego !!!!!!!

Nadzieja
No to tak jeżeli ta @ ma przyjść to niech przychodzi, co zaczniesz nowy cykl, nowe mozliwosci, nowe staranka.

Ale jeżeli nie ma przyjść to juz niech nie przychodzi i sie wypcha, pierzem, węglem, kamieniami i czymś tam jeszcze! I wtedy niech będą piękne krechy!

Ja juz czasem telewizje wyłączam jak mówią o tych tragediach, bo sie rozklejam i denerwuje, wiec nawet mój maż nie chce abym to oglądała.
Ale jest mi tam przykro z powodu tych wszystkich tragedii, ze nawet brakuje mi słów. Plus jeszcze przypomniało mi sie jak ten dwudziesto paro latek zabił młotkiem ojca i syna. Dobra kończę, bo znów sie złoszcze.

A co do pogody to oszalała, dziś jest plus 7, bez słońca, deszcz i pochmurno, plus wiat.. A za pare dni ma przyjść mróz i niby śnieg. Szok!

Cześć dziewczyny, ja po pracy.

Aschle - trzymam kciuki za pracę
Nadziejka - mam nadzieję, że @ nie przyjdzie.
Kas - może jestem naiwna, ale dlaczego nie jesz kurczaków?

U mnie standardowy, zabiegany dzień - właśnie idę zagonić młodą do łazienki i zaraz do Was wracam:tak:

nie jem kurczakow bo pani gin kazała się przerzucić na czerwone mięso bo zdrowsze. A poza tym ja z natury jem bardzo mało mięsa więc dla mnie lepiej jak już coś zjem z mięsa żeby było to coś bardziej wartościowego.

Proszę o przepisanie terminu @ na 3 luty

Ostatnia edycja:
Myślałam Ze poCLO cykle zawsze są regularne i trwają 28dni ale czytałam dzisiaj ze wiele kobitka sie spóźnia a nawet czasami maja wywoływanie - zobaczymy jak sie skończy u mnie?!

Tez bym wolała ze jak ma przyjść to niech przychodzi ! Ciagle czuje klucia jak nie w jednym to drugim jajniku :/ brzuch mnie juz tak nie rwie ale ciagle coś kuje ... Może na mnie CLO nie działa i bede miała jak zawsze ok 40 dni cykl ? Sie okaże :0 wielki znak ??????

reklama
Kciuki cały czas zaciśnięte:-)Nadzieja :-)

Domka - to dobrze, ograniczyłaś wiesiolek? Mnie dzisiaj leniwiec pospolitus dopadł w pracy :pna szczęście za 10 min kończę:-)

Do góry