reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Hej !

Ja wróciłam z pracy zrobiłam jedzonko, i byłam na hali z Seba na zajęciach sportowych :0 chcą mnie wykończyć :0... Małpa jeszcze nie przyszła :/

Ja na obiad bigosik rozmrozilam , poszłam na łatwiznę a zaraz nastawiam na zupę zeby było na jutro :/ Eh !

Miłego wieczoru :)

reklama
Aschlee
Powodzenia!! ;)

Kas
Tulę i kochana trzymam kciuki za ten cykl, aby ostatni! :)

Ada
Ja tez o tym oglądałam..
Moze to głupie co napisze..
Ale dziwie sie ze go ktos nie odpalił w tym więzieniu.. Przecież duzo ludzi sie wiesza i jedynym wytłumaczeniem jest co? Nie wytrzymali presi..
A tu chcą wypuścić zwyrodnialca, ktory tak jak piszesz, że sie nie zmienił i cos znów zrobi.. Strach.. Że nie mamy tak skonstruowanego prawa, żeby chronił nas obywateli a nie zwyrodnialcow.

Blueberry dobrze napisałaś. Oni jeszcze chcą mu pomagać. Strach. Nie wiadomo nawet gdzie będzie mieszkać. Dodatkowo to jeszcze pedofil. Nic tylko wszędzie chodzić z dzieciakami.

KAS . Trzymam kciuki za przyszły cykl :-)jak to moja Pani gin mówi spokojnie na luzie i się zaskoczy:-)
Sporo mi wytłumaczyła jak to jest po odstawieniu i jak nasz organizm dochodzi do siebie:-)poprzednim razem zaszłam w pierwszym cyklu ale poroniłam więc cieszę się że tym razem dostałam normalny okres i cykl jest w miarę uregulowany :-)
Jeśli chodzi o tego potwora to siedzi w rzeszowie i lepiej niech go szybko stąd zabiorą!niby ma być pod stała kontrola ale jakoś w to nie wierzę... Strach wyjść na ulice!

Tacy ludzie powinni mieć taka karę, skoro jego własna matka się boi a on wcale się nie kryje z zamiarem popełniania kolejnych zbrodni ... Mam nadzieję że ktoś zainterweniuje konkretnie w tej sprawie

Cześć dziewczyny, ja po pracy.

Aschle - trzymam kciuki za pracę
Nadziejka - mam nadzieję, że @ nie przyjdzie.
Kas - może jestem naiwna, ale dlaczego nie jesz kurczaków?

U mnie standardowy, zabiegany dzień - właśnie idę zagonić młodą do łazienki i zaraz do Was wracam:tak:

reklama
Do góry