reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ja oglądałam program na ten temat to znaczy na temat tego pedofila , mówili ,że weszła ustawa ,że osoby takie jak on po wyjściu z więzienia mają być umieszczane w jakichś ośrodkach żeby odseparować takich zwyrodnialców od społeczeństwa i ,że to weszło w grudniu ,ale musi minąć kilka miesięcy zanim to wejdzie w życie tak na prawdę , była dyskusja na ten temat wypowiadała się psycholog ,która przez półtora roku rozmawiała i badała tego pedofila w więzieniu i powiedziała ,że po półtora roku pracy nad jego osobą uważa ,że on nigdy nie powinien wyjść na wolność bo dla niego zabijanie to szczyt jego marzeń chorych i to dla niego jest po prostu jak ekstaza on jest tak wypaczony ,że powinien być zamknięty z dala od ludzi i była mowa aby po wyjściu z więzienia skierować go do psychiatryka na badania i może poczekać aż tamto w życie wejdzie ,żeby nie pozostał na wolności ,ale nie wiem co w końcu uradzili jakaś baba się bulwersowała ,że jak można po odbyciu kary kogoś gdzieś umieszczać i przełączyłam bo bym chyba ekran rozwaliła, przytaczali jego zeznania jak zamordował te dzieci , on nawet nie pamiętał jak to zrobił tylko ,że nad nimi stał po wszystkim i patrzył na tę masakrę w jego wykonaniu , opisywali jak te dzieci chciały iść do domu ,a on je zadźgał nożem normalnie nic tylko .....może lepiej nie będę mówiła bo jak dla mnie to on powinien być w oddziale zamkniętym do końca życia ,albo powinni z nim porządek w więzieniu zrobić , jeszcze nie chcą podać gdzie będzie mieszkał idioci dopiero jak zamorduje kolejne ofiary to się ocknął.

Podpisuje się pod tym co napisałaś Kobietka...

Jejku Ritta - wybacz że dopiero teraz Gratulacje:-) teraz wysyłaj fluidki nam staraczkom:-)

KaS - poproszę o termin kolejnej @ to zaktualizuję listę ;) no i trzymam kciuki za kolejny cykl kochana oby był owocny ;)

to ja idąc za przykładem Ritty również przesyłam fluidki

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

chciałam coś napisać i zapomniałam co :sorry: jak sobie przypomnę to napiszę ...

O pierwsza jestem. Witam z rana. Ja jestem za kara dozywocia albo smierci. Tak samo dla tego czlowieka co zabil 6 osob w kamieniu. Dlaczego ma dostac tylko 15 lat?Ludzie tyle dostaja za alimenty albo kradzieze a nie za smierc;-o a slyszeliscie e alkomatach,m tak sie wczoraj z tego smial. Alkomaty maja byc w samochodach zeby kazdy se sprawdzal,hahaa ciekawe jak ktos nachlany bedzie o tym pamietal. Popwinno byc tak jak w Szwecji w tirach maja alkomat i jak ktos jest pod wplywem to jest blokada ze auta nie odpalo. Ale sie rozpisalam. Siedze przy kompie chwilowo a Aga zadania rozwiazuje. Pochwale sie bo ona sama sobie polecenia czyta;-o U nas deszcz dzis. A ja ja zawioze na przystanek i ide spac;-)

reklama
Witam się i ja:-)

Domka zdolna córka:-)super
Mój coś zaczyna kaszlec a tyle spokoju miałam po zabiegu usuwania migdalow od maja zeszłego roku nie choruje w ogóle ehh

Do góry