reklama
K
kobietka22
Gość
Ja oglądałam program na ten temat to znaczy na temat tego pedofila , mówili ,że weszła ustawa ,że osoby takie jak on po wyjściu z więzienia mają być umieszczane w jakichś ośrodkach żeby odseparować takich zwyrodnialców od społeczeństwa i ,że to weszło w grudniu ,ale musi minąć kilka miesięcy zanim to wejdzie w życie tak na prawdę , była dyskusja na ten temat wypowiadała się psycholog ,która przez półtora roku rozmawiała i badała tego pedofila w więzieniu i powiedziała ,że po półtora roku pracy nad jego osobą uważa ,że on nigdy nie powinien wyjść na wolność bo dla niego zabijanie to szczyt jego marzeń chorych i to dla niego jest po prostu jak ekstaza on jest tak wypaczony ,że powinien być zamknięty z dala od ludzi i była mowa aby po wyjściu z więzienia skierować go do psychiatryka na badania i może poczekać aż tamto w życie wejdzie ,żeby nie pozostał na wolności ,ale nie wiem co w końcu uradzili jakaś baba się bulwersowała ,że jak można po odbyciu kary kogoś gdzieś umieszczać i przełączyłam bo bym chyba ekran rozwaliła, przytaczali jego zeznania jak zamordował te dzieci , on nawet nie pamiętał jak to zrobił tylko ,że nad nimi stał po wszystkim i patrzył na tę masakrę w jego wykonaniu , opisywali jak te dzieci chciały iść do domu ,a on je zadźgał nożem normalnie nic tylko .....może lepiej nie będę mówiła bo jak dla mnie to on powinien być w oddziale zamkniętym do końca życia ,albo powinni z nim porządek w więzieniu zrobić , jeszcze nie chcą podać gdzie będzie mieszkał idioci dopiero jak zamorduje kolejne ofiary to się ocknął.
K
kobietka22
Gość
KaS - poproszę o termin kolejnej @ to zaktualizuję listę
no i trzymam kciuki za kolejny cykl kochana oby był owocny 
to ja idąc za przykładem Ritty również przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
chciałam coś napisać i zapomniałam co
jak sobie przypomnę to napiszę ...
to ja idąc za przykładem Ritty również przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
chciałam coś napisać i zapomniałam co

O pierwsza jestem. Witam z rana. Ja jestem za kara dozywocia albo smierci. Tak samo dla tego czlowieka co zabil 6 osob w kamieniu. Dlaczego ma dostac tylko 15 lat?Ludzie tyle dostaja za alimenty albo kradzieze a nie za smierc;-o a slyszeliscie e alkomatach,m tak sie wczoraj z tego smial. Alkomaty maja byc w samochodach zeby kazdy se sprawdzal,hahaa ciekawe jak ktos nachlany bedzie o tym pamietal. Popwinno byc tak jak w Szwecji w tirach maja alkomat i jak ktos jest pod wplywem to jest blokada ze auta nie odpalo. Ale sie rozpisalam. Siedze przy kompie chwilowo a Aga zadania rozwiazuje. Pochwale sie bo ona sama sobie polecenia czyta;-o U nas deszcz dzis. A ja ja zawioze na przystanek i ide spac;-)
reklama